Bardziej podobał mi sie poranek od zachodu ale to chyba kwestia orzeźwiającego światła. Foka i wydra przemiłe i zabawowe zwierzaki. Rybka to ma etat po kastingach do horroru. Tak z ciekawości to ona jest żywa?
Wersja do druku
Bardziej podobał mi sie poranek od zachodu ale to chyba kwestia orzeźwiającego światła. Foka i wydra przemiłe i zabawowe zwierzaki. Rybka to ma etat po kastingach do horroru. Tak z ciekawości to ona jest żywa?
Renifery2 najbardziej mi się podobają. Bardzo malowniczy widok.
Wszystkie 3 fajoskie ale zdecydowanie najbardziej podoba mi się 342 :)
P.S. W cale nie jest tak źle z obróbką :wink:
Oj, narobiłeś mi apetytu na Norwegię. Od dłuższego czasu moim celem jest wyprawa w te piękne strony. Może kiedyś? Foty bardzo przyjemne w odbiorze, ale musisz jeszcze troszkę popracować nad obróbką i będzie gites.
Bo Norwegia piękna jest...
foczka w naturze udana :)
Renifery w swojej naturalnej scenerii są naprawdę piękne tak jak otaczający je krajobraz.
PS- takiej ryby bym nie jadł, okropieństwo, dzięki za info.
Rogacze bardzo piekne. Zapisuje sie na liste tych ktorzy maja ochote na wyprawe do Norwegii. :grin:
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Jak już relacjonuję podróż na północ, to nie sposób pominąć Nordcapp - fotki niestety słabej jakości (ok. 21.30 z ręki, ISO 800) - pokazują jednak, jakim jesteśmy wszyscy pyłkiem w porównaniu z przyrodą (pierwsze dwie).
343. Nordcapp 1
344. Nordcapp 2
345. Nie zawsze świeci słoneczko (niestety)
344- niesamowite! Co za potęga, faktycznie jesteśmy pyłkami.
PS
Ja miałbym pełne pory a Ty jeszcze zrobiłeś zdjęcie :grin: