Łabędzie bardzo milusie.
Wersja do druku
Łabędzie bardzo milusie.
Niezwykle milisie te pływające porośniete puchem łabądki. Nie mogłeś wyrwac tego zielska co wlazło w drugie zdjęcie. To oczywiście żart bo nie wiem czy w słońcu na ekraniku bym je zobaczył. Trzcinniczek jak zwykle świetny.
Niezłe futrzaki :) z maluchów wyszły. Są strasznie słodkie.
Łabądki bardzo sympatyczne, takie pływające kępki puchu...:wink:
Trzcinniczek - kapitalne ujęcie, ale coś (ostrzenie, kompresja) stało się niedobrego z jakością (w porównaniu do innych Twoich zdjęć)...
Pozdrawiam i czekam na następne...
Witam
Dziękuję za wpisy. Tak, coś skopałem z ostatnim trzcinniczkiem, dokładnie to pierwszą wersję którą zamieściłem, już zeskalowaną i wyostrzoną, jeszcze raz wyostrzyłem i jakość poleciała, ale fakt faktem oryginał nie był idealny.
Nie zawsze będę zamieszczał super fotki, no nie idzie tak, dlatego to zdjęcie poniżej jest też gorsze jakościowo, jednak zamieszczam ponieważ to pierwsza cierniówka sfotografowana, może podobnie jak ze strumieniówką - druga fotka będzie już lepsza ;)
Cierniówka
K_Puchatek - dzięki, z tą poprzeczką masz rację ;)
Jedna ze "śmietnika" :
Pokląskwa - odkopana ;)
pzdr
Dla mnie ważne, że jest to z natury i znając Twój sposób focenia wiem, że okupione długim wyczekiwaniem i ogromną pasją. Do wątku i tak będę zaglądał gdyż tematyka jaką pokazujesz jest wciągająca, no chyba, że zaczniesz focić tekstury.
O kurcze, urocze te łabądki. Takie malusie i puchate. No piękne po prostu. A najpiękniejszy pierwszy.
Nie dość, że świetnie ustrzelone fotki, to jeszcze człek sobie język połamie przy wymowie tych ćwir-ćwirów ;-)
Pozdrawiam