Raczej głodne. Latem często tam bywam i nigdy nie udało do nich podejść, są cały czas ukryte :)
Pewnie marzy o wiośnie :mrgreen:
Wersja do druku
Pewnie to ostatni śnieg tej zimy :(
Piękne kolory,super!
JA mam nadzieję że ostatni :) ładny obrazek :) Kolorki, chmurki, kadr, odbicie super :)
Popieram przedmówce! Byle by ostatni!
Fajne zdjęcie, fajna rzeczka. Gdzie to?
Rano wychodząc z domu też myślałem, że zima się kończy.
Teraz, wracając, nie byłem już tego taki pewien... śnieg sypie od paru godzin. Mam nadzieję, że jutro znów będzie na +.
na 1 szkoda tej choinki nie ostrej u dołu :wink: 2 i 3 ładne gołąbki :)
o, nowe ptaszory zlapales Helmuth:) superanckie:grin: ale mam jedno "ale"... MZ to pierwsze jest za ciemne, wiec pozwolilem sobie na odrobinke ingerencji:-P:wink::) aha, dodalem tez ciutke kolorow:) ciekaw jestem co Ty na ta moja wersyyyje powiesz:)
Ładnie, jak napisała Lolita :)
Nie rozjaśniałem za bardzo, bo w rzeczywistości ptak siedział głęboko w gałęziach, ukryty przed deszczem. Widziałem to i wydaje mi się, że rozjaśniłem wystarczająco. Ty nie masz tego "obciążenia" i pojechałeś suwakami odważniej :wink:
Mimo wszystko uważam, że moja wersja bardziej odpowiada prawdzie :grin:.
Pewnie jednak, Twoja wersja bardziej wpada w oko :grin:
no fakt- owego "obciazenia" nie mialem, bo dopiero teraz dowiedzialem sie o jego istnieniu:wink: tak czy siak, ciesze sie ze Ci sie podoba Helmuth moja wersja i to jest dla mnie najwazniejsze:grin: no i dobrze wiemy ze nie ma potrzeby co do centa odzwierciedlac rzeczywistosci na zdjeciach, bo chocbysmy dysponowali niewiadomo jakimi sprzeciorami to i tak nic z tego:wink::grin:
Witaj helmuth :grin:
Nie jestem pewna czy próby uchwycenia gołąbka w krzaczorach to dobry pomysł bo w marnym świetle z góry skazany na niepowodzenie. Jednakowoż szkolić się trzeba. Odszumianie sprawia, że na piórkach brakuje szczegółów. Powodzenia:grin:
Kaczor na 614 z otwartym dziobem jakby chciał nawiązać rozmowę i to z kaczek najbardziej wpada w oko. Widok na 616 wprost zachęca do relaksującego spaceru. Grzywacze sympatyczne i zwiastują wiosenkę. U mnie jeszcze ich nie widać.
Helmuth, ja tesknie za Twoja szklano-betonowa dzungla, a nie ptasia :-P
Też mi jej brakuje :(
Może wciągnął kreskę, dzioba nie wytarł i teraz mu dobrze :roll::grin:
Brakowało mi tego elementu :) Ale dobrze, że wrócił i mam nadzieję, że będzie więcej :D
dobre to ostatnie :)
W kosmos świetne. Helmuth nie daj sie zaszufladkować, nutrie, kaczki i ptaszki były całkiem fajne i stanowią inne wyzwania niż te do których między innymi i mnie przyzwyczaiłeś.
W kosmos lecimy mogę się zabrać jako balast do wyrzucenia w dowolnym momencie będę robił foty spadając :) A foto zacne.
Nie marudzcie. Zwierzaki byly fajne, ale to ostatnie ma niezly odlot...az do nieba. Zaglosuje w galerii jak mi komputer pozwoli, bo co mnie dzisiaj z niej wyrzuca...chyba mu zastosuje terapie mlotkowa :mrgreen:
Ja wolę szkło, beton i żelazo, te ptaki to chyba kryzys twórczy :wink:. Ostanie świetne.
Helmuth po prostu ladnie i umiejetnie fotografuje ptaki, jakiego Wy sie kryzysu doszukujecie... :wink: a to "w kosmos" to jest naprawde w kosmos, az mi nogi urwało, graty wielkie Helmuth:grin:
Mi też brakowało Twoich budynków :) Architektura to Twoja mocna strona :) (odnośnie tego chwalenia:-P)
Dziękuję za miłe słowa. Twoja ocena jest dla mnie cenna, ponieważ wiemy wszyscy, co potrafisz "wyczarować" przy pomocy obróbki :)
Właśnie ptaszki i krajobrazy robię po to, by się nie dać i wcale nie zamierzam przestać :wink:
Wyżej wyjaśniłem dlaczego nie tylko architektura :wink:.
Ptaszki nie są może porywające ale się staram :grin:
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa o ostatnim zdjęciu :grin:
Jeszcze kilka ujęć tego budynku":
budynek swietny. daje mnostwo mozliwosci "zdobycia" go aparatem:)
622 - kapitalne! Asio do galerii :roll:
i 621 tez:grin:
Świetne zdjęcia i budynek pieknie ujety. Przyłączam się, 622 do galerii.
Tak jest - 622 rewelacja.