B. ładnie jak zwykle miło zajrzeć do Twojego wątku
Wersja do druku
B. ładnie jak zwykle miło zajrzeć do Twojego wątku
Dzięki wszystkim za odwiedziny i komentarze, cieszę się, że coś się tam spodobało :grin:
Musisz się wybrać w samo południe (upalne) na pole koniczyny pod lasem - gdzie nie wycelujesz to jakiegoś trafisz :grin:. Ja też się uczę jak się te robale nazywają, bo wypada na forum napisać a i wiedzieć co się foci. Różnie jednak z tym bywa - pająk z 276, 277 to nie kwietnik jak napisałem ale zawijak żółtawy. Kwietnik to ten z muchą z ostatnich zdjęć.
Domyślam się, że TWA przy piwku mnie (i nie tylko) tam obsmaruje :mrgreen:, ale mnie tam nie będzie a czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Nie ukrywam, że jednak chętnie bym się pojawił, ale praca niestety koliduje ostatnio z wyjazdami i będę hen daleko, daleko...
Żeby nie rozpuszczać Was zbytnio motylkami wrzucam dla równowagi jeszcze jedno ujęcie tłustego oblecha (motylek to dopiero z niego będzie):
293.
Załącznik 125792
PIĘKNE motyle. aż nie chce się wierzyć że polskie bo takie egzotyczne i kolorowe :) ostatnio w pracy tłumaczyłem kolegom i koleżankom dlaczego tak lubie przyrode naszą polską-właśnie dlatego że niby nasza a taka zaskakująca pięknem. brawo za motyle :) musze rozdać..ehh
Zgadzam się z Tobą w pełni. Czasem wystarczy się rozejrzeć wokół czy też spojrzeć z innej strony.
Poniżej powszechnie spotykane - rusałka pawik i rusałka pokrzywnik z tej mniej kolorowej strony (jak zwykle po kliknięciu większa rozdzielczość):
294.
Załącznik 125796
295.
Załącznik 125797
mniej kolorowe ale dla uważnego obserwatora światło pod każdym innym kątem inaczej gra na skrzydłach tych motyli :)
ten oblech z 293 paskudny i piękny zarazem - fajnie pokazane...
co do 1/2tuska - to się obada - sama się jeszcze nie zapisałam
ale uwielbiam te spotkania z olytalibami ;) :) :)
mam nadzieję że ktoś z południa pojedzie do kogo mogłabym się przyczepić :)
Bardzo ładny oblech na 293 :).
Po zapoznianiu się z relacjami wcale się nie dziwię.
dzięki
Ostatni motyl z sobotnio-niedzielnej sesji:
296. Dostojka latonia
Załącznik 125896