Jak X10 wchodził do sprzedaży, to już na drugi dzień był dostępny w Media Markcie.
---------- Post dodany o 11:10 ---------- Poprzedni post był o 11:06 ----------
Tak się nie da. Mam podobny zestaw i leży nieużywany. Coś od niego odrzuca... ;)
Wersja do druku
Oj to bardziej w formie żartu było.. Buzki dodałem. ;) Choć teraz, gdy zostałem bez olka (oby do nowego roku), to moim mini zestawem jest właśnie ww. I w sumie jest spoko i jakoś przestałem narzekać, że ciężko itd. Ot robie zdjęcia i już. ;)
O, a co z Olkiem ?
No wlasnie kurcze, niepokojace wiesci od Pamaru :-)
A wracajac do Fuji X-Pro1 i X-E1. Zastanawiam sie, czy to nie jest po prostu matryca 16 MPix od Sony, tylko z filtrem x-trans zamiast tradycyjnego bayerowskiego? W sumie sensowne to by bylo.
Szczerze mówiąc, to średnio interesuje mnie, kto wyprodukował tę matrycę. Do kompaktów Fuji matryce produkowała Toshiba, ale tutaj może to być nawet Panasonic - dla mnie bez różnicy.
A nic, musiałem się chwilowo wspomóc dosyć mocno finansowo i poszedł w diabły. Ale powoli ostrzę kły na 17 1.8 i 60 macro i jak da radę to po nowym roku om-d w takim zestawie zawita u mnie z powrotem (o ile 17tka wyjdzie do tego czasu poza "kartkę").
Szybkiego odkucia sie ;-)
Dzięki. ;)
W komentarzach do nowego testu 60/1.4 szef optycznych już zapowiada, że będzie test tego zooma. Niewykluczone, że X-E1 z zoomem ze względu na rozsądną cenę zostanie potraktowany jako "koń pociągowy" systemu- i dystrybutorzy dołożą starań, żeby testy tego zestawu pojawiły się szybciej niż miało to miejsce w przypadku bardziej niszowego X-1Pro.