Odp: bez tytułu - po prostu.
Cytat:
Zamieszczone przez
grizz
Dam Ci radę strategiczną - nie wrzucaj tylu zdjęć na raz. Wrzuć po jednym, dwa, ew. po serii z daną modelką. Uzyskasz pomocniejsze odpowiedzi.
Mam podobne zdanie choć uważam, że max do 5 zdjęć można wrzucić do oceny. Nie rozumiem tylko po co tak wielkie zdjęcia o boku 1500pix. Mieszczą Ci się na ekranie monitora?
Mi się mieszczą... Pewnie jej też... skoro takie daje.... choć..:roll:
Może warto spróbować zrobić portrety które pokażą kim są portretowane osoby a nie tylko pokazać jak one wyglądają.
2 załącznik(ów)
Kim jestem ja ... ?
Artystką :) to napewno
Pozdrawiam
Załącznik 99457 Załącznik 99458
P.S.
Za logosa przepraszam :)
Bardzo lubię Twoje zdjęcia ale teraz to głównie widzę ten podpis :cry:. Drugie lepsze ale to może dlatego, że podpis mniej rzuca się w oczy.
PS nie przepraszaj tylko go usuń :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mart_uszka
Kim jestem ja ... ?
Artystką :) to napewno
Pozdrawiam
...
P.S.
Za logosa przepraszam :)
No właśnie, zrób to dla mnie proszę , dając tu zdjęcia logo zostaw w domu. Jedynka lepsza, ale nie masz takiego z korzystniej otwartą buzią? I popraw koncówki paznokci prawej ręki , wyszły jakby podzielone i przybrudzone.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
No właśnie, zrób to dla mnie proszę , dając tu zdjęcia logo zostaw w domu. ...
Dlaczego? Autor zawsze ma prawo podpisać zdjęcie i nie ważne, czy artysta, czy nie i gdzie zamieszcza. Wielkość logo, to już zupełnie inna historia.
Logo faktycznie trochę duże, ale zdjęcie fajne i z tym logosem wygląda jak z okładki .
W poprzedniej serii na fotce "one1" Sabor sie podpisał :shock::)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Dlaczego? Autor zawsze ma prawo podpisać zdjęcie i nie ważne, czy artysta, czy nie i gdzie zamieszcza. Wielkość logo, to już zupełnie inna historia.
To niech autor podpisze sobie w exifie. A nie psuje swoim widzom i kibicom odbioru, można logo zrobić delikatne , półprzeźroczyste, nie kolorowe i wielgachne.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
To niech autor podpisze sobie w exifie. A nie psuje swoim widzom i kibicom odbioru, można logo zrobić delikatne , półprzeźroczyste, nie kolorowe i wielgachne.
popieram :)
zdjęcia ciekawe, ale mnie się ręka na 1 bardzo nie podoba, wygląda jak cudza, no i paznokcie :(