Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
On już chyba suwaczyć nie musi, wystarczy że popatrzy i świat w koło sam się zmienia :mrgreen:
Migdy nie suwaczylem z musu.Suwaczylem i suwacze w programie ktory sam wybieram.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Migdy nie suwaczylem z musu.Suwaczylem i suwacze w programie ktory sam wybieram.
Ja bym poszedł o krok dalej: "Nie suwaczę z musu, z Absolutu i owszem" :-D
edit:
"Nie suwaczę po musie, po Absolucie i owszem"
Słówek się Waćpany czepiacie a ja tu futrzak mały przywalony do ziemi ogromem zszczytu jaki mnie spotkał - bo przecież wielu pośród nas młodszych, ambitniejszych, bardziej zasłużonych - czasami jeszcze nie mogę się odnaleźć. Żeby nie było iż my tu tylko gadu gadu o zupie i o du...e to taka moja wypocina jedna. Zawsze byłem ciekaw co też oni robią z nimi na noc, teraz już wiem:
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
On już chyba suwaczyć nie musi, wystarczy że popatrzy i świat w koło sam się zmienia :mrgreen:
Bo on to robi "siłom i godnościom osobistom" ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Garaż
Fajna woda wyszła :)
Nie dało się stanąć bardziej w prawo?
Trotuar w LD trochę mi przeszkadza.
W prawo by było jeszcze więcej trotuaru a chciałem mieć koniecznie wszystkie statki w porcie. Lepiej gdybym ustawił statyw jeden stopień niżej, ale jego wąskość i mokrość wywołała obawę że mi się cały bałagan omsknie do wody a wtedy nastąpił by koniec przygody z "sześćsetdwudziestką". W Gdyni dzisiaj jak w psiarni, na ocieplenie atmosfery kiczyk taki jeszcze jeden a ja idę rozpalić w kominku :mrgreen::
1 załącznik(ów)
... już się jara :mrgreen:
170. ciekawe i nieszablonowe jak z Wenecji
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
170. ciekawe i nieszablonowe jak z Wenecji
Przy okazji: Byłeś w Getto Venezia? Jeżeli tak - proszę o zdjęcia, jeżeli nie - pojedź i przywieź. ;-)