może nie wywalaj ale priorytetowo traktuj wersje natural... ;)
Wersja do druku
może nie wywalaj ale priorytetowo traktuj wersje natural... ;)
W zasadzie to mialem na mysli :)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Eddie nie mam pretensji lecz próbowałem znaleźć co Ci się w tej focie nie podoba. Ale modelka rzeczywiście przypomina Grażynkę SZ. za najlepszych czasów :mrgreen: .
No wlasnie, mialem napisac, ze nie o dlon chodzi. Skoro jednak nikt o tym nie wspomina, badz to z uprzejmosci, badz tez z powodu niedostrzezenia, to ja tez milczal bede ;)Cytat:
Zamieszczone przez rrrradek
A komplement przekazalem i modelka sie bardzo ucieszyla ;)
Tym razem moja mala modelka...
Czy te oczy moga klamac?
Zasluchana w muzyke kapeli na rynku starego miasta w Warszawie rozgladala sie po okolicy dla niej nowej. Troche zmeczona, wczesniej duzo spacerowala i biegala...
one nie mogą kłamać one owiną sobie każdego dookoła palca. Pozdrawiam. Drugie bez emocji traktowałbym w kategorii pamiątkowe.
Po mamusi te oczeta ;)
jeden pewnie owinięty :)Cytat:
Zamieszczone przez Wiejo
Pierwsze bardzo mi sie podoba. Fajna gra cieni i GO miodzio. Oczy z pewnoscia sa najwiekszym atutem tej kompozycji. Rosnie kolejna piekna modelka - uwazaj na adoratorow :)
W drugim z kolei doszukuje sie motywu "gangsta" - z tylu muzycy probujacy nieco zarobic na ulicznym graniu a schodki dalej idealny kontrast - mlody gniewny czlowiek.
Kowal, a zebys wiedzial, ze owiniety :)
Rap1d, fajby motyw z tym "gangsta". Ale fakt, troche tak wyglada, taka mala-duza :)