Mam wrażenie że Natalia trochę sztucznie wyszła na tym drugim zdjęciu:roll:
Natomiast Stefcia super, bardzo mi się podoba.
Wersja do druku
Mam wrażenie że Natalia trochę sztucznie wyszła na tym drugim zdjęciu:roll:
Natomiast Stefcia super, bardzo mi się podoba.
1161 i 1162 - fajne foto.
A TEN bucik mi nie pasuje - jakoś.
Pozdrawiam.
moim zdaniem ten watek to za dlugi tasiemiec, szansa spada ze ktos bedzie chcial poogladac wiekszosc fotek przedzierajac sie przez stos komentarzy i podstron
zaloz porzadnego bloga ze zwijanymi komenatrzami dla wszystkich z jakims prostym zabezpieczeniem antyspam, wtedy chetnie poprzegladam wszystko od a do z
a tak wchodze sobie tylko na ostatnie watki, ale okazuje sie ze jest cala strona komentow wzajemnego kolka adoracji
a fotki nie ma...
Widać, że się jeszcze nie zorientowałeś, ale forum Olympusa to forum dyskusyjne. Po to zostało stworzone. Oprócz wątków z bzdurnymi przepychankami sprzętowymi (w których wiedziesz prym) istnieją wątki zdjęciowe, gdzie się rozmawia o zdjęciach. To jest forum dyskusyjne, stąd komentarze w wątkach. :roll:
Jeśli faktycznie chcesz pooglądać moje zdjęcia bez przebijania się przez posty to w mojej stopce jest link do galerii - ani jednego komentarza.
1160- fajne ujęcie, może wolałabym obie nogi w kadrze , jedna dominująca, drugs podgięta,
1161- za mocno zmiekczone
1162- piękne, naturalne z uroczą modelką :grin:
Mocno za mocno- na mój gust.
Też stosowałam metodę Willowa, ale zmniejszam mocno jej krycie. :)
Odbierz PW :)
1162 czyli Stefcia -fantastyczna
1160 - Nie podoba mi się przerysowanie, gdyż modelka wygląda jak mega anorektyczka
1161 - fajne ale bez tego wygładzenia
1162 - Dałbym odrobinę więcej przestrzeni przy włosach.