dorzucę Iła76-go z nad wczorajszych Balic:
Wersja do druku
dorzucę Iła76-go z nad wczorajszych Balic:
Sławek ładnie ładnie,to ja swojego nie tak ładnie jak Sławek bo i pogoda była makabryczna.
.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Dziś prawie "nalot" urobku :)i "edukacji" (posty Mirka 54)
zwolnijcie trochę:grin: bo obiadu nie zjem:mrgreen:
pozdrawiam
Tak jest - ratusz też został "zmodernizowany":wink:
A w Zamościu dzieje się, oj dzieje.
Twierdza zaczyna się "grodzić" jak to drzewiej było, nowe, stare obiekty odzyskują swą dawną świetność.
Co będę po próżnicy gębę strzępił - trzeba przybyć i zobaczyć.
Pozdrawiam.
Mirka powinni zatrudnić przy modernizacji nie tylko TUTKA:wink:
Te modernizacje są super.
Na pewno A340, a że biały prawie calutki i był nad Wawą, to z radaru wnioskuję że Etihad do AbuDhabi :idea:
Edit no.0 - ten A340 to było do pierwszych dwóch fotek, a nie ostatniej, żeby nie było
Edit no.1 - A330 to ma 2 silniki...
Edit no.2 - Zaraz będziesz miał drugiego A340, tym razem SAS, a "malutki" A320 podchodzi na Okęcie.
Obiecuje następnym razem zapisze co fotografowałem obiecuje;)
To ja moze maly zadek zaprezentuje...
no to żeby gonić wątek o e-piątce (a nie źle nam idzie):wink:, na wieczór księżycowy ryan :
...:)
...e no, zapodawaj, my luzacka ferajna jesteśmy:wink:, jak tylko lubisz tu wpadać to czuj się ,,jak lubisz":wink:, a nóż może wspólnie skompletujemy taką galerię:
http://www.airliners.net/search/phot...&page_limit=15
nie zła galeryjka, co :wink:, a tu jak mówisz mały pliczek i piksele zaraz wychodzą, ale każda ,,interpretacja" mile widziana, nikt tu chyba nie będzie się napinał:), a tak w ogóle dzięki za zainteresowanie, my ,,lotnicy":mrgreen::wink: byliśmy tu nie za bardzo uprzejmie traktowani (przez co niektórych) ale to pewnie już historia i nie ma do czego wracać...
Co by pomóc kolegom dogonić wątek o E-5, dorzucę i ja trzy grosze.
Jambek z ostatniego spaceru:
Nie będę dawać kolejnych zdjęć brzuchatych A380 ( znowu dzisiaj złapałem na ROLCE), ale dla urozmaicenia mam coś takiego: młody bielik i A340 :wink:
Fajny ten w barwach Lufthansa z ksiezycem w tle.
Ale że ten popRAWiany przez Mirka? To Ryanair.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Hmmm, OS nie tak istotny, mam wrażenie że nowa jest optycznie lepsza pod względem ostrości o 1-2EV w sensie przymykania. Masz porównanie więc możesz potwierdzić/zaprzeczyć. Mało jest testów starej Bigmy.
Chyba się wybiorę ;)
Airbus 380 w Warszawie
Dzisiaj potwierdzono informację, że 19 marca 2011 na Warszawski lotnisku wyląduje Airbud 380 Lufthansy, dokładne godziny nie są jeszcze znane.
Na pokład będa mogli wejśc dziennikarze i osoby zaproszone.
Info stąd: http://www.funfly.pl/airbus-380-w-warszawie.html
na nowej puszce można dość mocno ,,tuningować":wink: ostrość, ale rzeczywiście (w nowej bigmie) światło z 4 na 4,5 poleciało ale mydła na długim końcu pewnie trochę ubyło:roll:
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
...a tam znowu godzina nie znana:wink:, rano będzie siódma z minutami, postoi z godzinkę dwie i w palnik
Z tego co dyżurni portu mówią info z wczoraj to 380-tka siada w sobote o 7.30 a odlot około 9.00
Oczywiście zapraszamy wsystkich do odwiedzania tego topicku.
Japan...czadowy.
A niech będzie to i ja coś dam A320