Czas na coś nowego...
36.
37.
Wersja do druku
Czas na coś nowego...
36.
37.
Fajna 37. tylko te "ramki" z tła trochę rozpraszają. Może rozjaśnić, żeby były a od pierwszego planu nie odciągały.
37. na 3xTAK. Podoba mi się.
Kurcze ładnie te Panie namalowałeś :)
37 bardzo na tak... slicznie.. miekko i kolorowo, b. sympatycznie. Natomista cz-b 36 musze napisac, ze mnie sie bardzo niepodoba, mina dziwna, taka niezachecajaca, i poza ostrym okiemreszta ginie w budyniu jakism.. niefajnie...
T.
W temacie 36 zgodzę się tylko, że GO mogła być większa, tak żeby zrównać ostrość włosów i prawego oka.
Saboor, odnosząc się do tego co o "ramkach" napisałeś - celowo deczko je przyciemniłem, ale rozumiem, że jednemu lepiej tak,
a innemu inaczej.
Wielkie dzięki, Panowie, za wjazd i kilka słów komentarza!
No wlasnie wlasnie. Pewnie byloby lepiej! Tez czasem sie na siebie wkurzam jak zle dobiore GO i mi tylko jedno oko w GO wchodzi a reszta dziwnie rozlazi sie w nieostrosciach..
Na kolorze to jeszcze jakos wyglada, ale w cz-b gdzie jeszcze zdjecie nie jest uplastycznione ladnym swialocieniem, to sie wszystko rozplywa... :)
T.
Pocieszam się, że z tą modelką będę jeszcze pracował, więc na pewno coś takiego jeszcze zrobimy. Wtedy postaram się pamiętać... ;)
Prawa strona, a dokładnie ta czerń, jakby ją tak przebarwić w stronę odcieni lewej strony ... może by grało i aż tak się nie eksponowało.
Trochę przytłacza pierwszy plan.
Chodziło mi o coś w tym stylu:
Co by bardziej eksponowało dziewczynę.
Ależ skąd compadre Eddie! Przecież wiesz, że jak piszę o fotce, nie swojej to wszystko jest z "mogłoby" a nigdy "musi"
Carramba! Czy to pierwszy mój post w twoim wątku Amigo? :lol:
edit:
Lubię tu zaglądać, bo jest na co popatrzeć i pomantykować: co by było, gdyby.
Wielorakość możliwości przedstawienia jednego zdjęcia, świadczy o jego jakości.
Wszak jak mawiali dziadkowie i dziadówy: "i w Paryżu nie zrobisz z gówn@ ryżu"
Tak?
Posłodziłeś mi, dziękuję :)
Wiesz, chodzi mi ogólnie o to, czy taki drobiazg faktycznie wpływa na odbiór zdjęcia. W Twoim przypadku, wiadomo, tak, bo Ty nie masz nic lepszego do roboty niż wypatrywanie pierdół ;D
Ale tak poza tym?
Inna sprawa, co zresztą pisałem już przy jakimś innym swoim zdjęciu, zawsze zostawiam jakiś drobiazg, który trochę burzy sterylność i ideał. Mam do tego jakieś zamiłowanie :)
Odpowiadając na Twoje pytanie: ofkors! :)
A proszę!
Nie słodzę ci, piszę jak myślę, co do czepiania się pierdół ... chłopie ja bez tego, jak bez tlenu nie? :-D
Wiem, że gro z tego co wynajdę u ciebie jest celowe, ale ... gdzie ja znajdę drugiego takiego pyskacza?
No jednego chociaż pokaż. :-D
Takiego, u którego jest o co się czepiać? No, pewnie ze świecą :)
Szczekam ... znaczy czekam na nie.(te nowe i jedną starszą dla mnie) :-D
Nic mi nie wiadomo o starszych :)
No i strzelił focha :)
No to masz, jeszcze tak Ci zrobię :)
38.
Prawdopodobnie przed południem, wręcz rano wyjdę w miasto jak będzie ładna pogoda.
Ja wiem co ten saper chce zrobić. Znowu Ci spsuje zdjęcie i z niewinną minką będzie patrzył jak się męczysz . :mrgreen:
Saboorek grzecznie poszedł spać? :)
Bodzip, myślisz, że zaczął suwakować? :)
Gulasz, nie bój nic, mów co myślisz, rozliczenie zazwyczaj i tak przychodzi pocztą ;D
Nie bój Eddie - Saboorki to takie cóś co trzeba lać i patrzeć czy równo puchnie :mrgreen:
ooo, właśnie się nynemu naraził :lol:
Była retrospekcja, czas wrócić do teraźniejszości.
39.
40.
37 i 38 super , chociaz rozne , w jednym zdecydowany kolor a drugie takie delikatne pastelowe , bardzo milo ogladac Twoje prace ...
39 tez super , fajne spojzenie ...
Ale masz piękną teraźniejszość :grin: 39 bardzo na tak.
patrzę i zastanawiam się czego mi brakuje....może właśnie "ramek" jak to napisał Saboor....tak tego mi brak....te są zbyt studyjne....
Żeby Ci podkadzić, to powiem, że jest to jedyny wątek z modelkami który oglądam :)
Tropic, jakie "ramki" masz na myśli?
Od razu powiem, że zdjęcia zrobione w warunkach plenerowych.
Bodzip, bardzo mi miło! :)
Dzięki Panowie za wjazd i zostawienie kilku słów od siebie.
Ej tam, u mnie kolano jest na wszystkich trzech monitorach, łącznie z badziewiastą, wypalającą matrycą laptopa.
Tez ci poaplauzuje,a co.Podobaja mnie sie ostatnie .Ale.No taki juz jestem,ze mam ale,nie Ale ale ale.Wez w tym gdzie jest Slicznosc w turkusowym odcieniu sukni.Otworz fote w PS wybierz opcje z kolorem selektywnym.Ustaw czerwienie i na bazie tych czerwieni zmniejsz czarny,zmniejszaj do tego momentu az kolor Jej prawej dloni bedzie mniej odparzony czerwienia.Pozniej wez sobie na tapete Jej lewa reke,to ze w trzecim planie wystepuje i nie jest tak juz jak reszta oswietlona to nie znaczy ze jej kolorystyka ma byc juz inna.Niech juz ona bedzie ciemniejsza,ale w tej samej tonacji.
Teraz mozesz na mnie krzyczec.i tak mam glosniki wylaczone.