6 załącznik(ów)
Odp: alnico - szwarc, mydło i powidło
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
a ja na Twoich zdjęciach wolę co innego oglądać - ale to już nei raz było ustalone że robali nei lubie
A motylki? Zobacz jam mu z żalu, że go nie lubią czułki opadły :shock::
287. Czerwończyk żarek
Załącznik 125718
288. Nie ma to jak dobry kamuflaż, nawet mucha się nabrała - latolistek cytrynek
Załącznik 125720
289. Paź królowej, mam nadzieję, że jeszcze uda się zrobić lepsze zdjęcie. Był strasznie ruchliwy i szybko odleciał.
Załącznik 125719
290. Polowiec szachownica, z trąbką :wink:
Załącznik 125721
291. Rusałka osetnik
Załącznik 125722
292. Jeszcze raz czerwończyk
Załącznik 125723
i z galerii
Czerwończyk żarek
Alnico, obejrzalem ostatnich kilka stron watku, ale wstretne......yyyyy.....tzn wspaniale robale. ;-)
Tak naprawde jestem pod wielkim wrazeniem Twoich zdjec, gratulacje, bede zgladal tu czesciej. A seria "pajak poluje na muche" to mistrzostwo swiata.
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
Paź królowej, mam nadzieję, że jeszcze uda się zrobić lepsze zdjęcie.
Jeszcze lepsze??:shock: Już jest super! Piękne te Twoje motyle.
Alnico, piękne te Twoje motyle. Mam nadzieję, że złapiesz wymarzony kadr z paziem królowej w roli głównej :)
Rewelacyjnie pokazałeś reportaż z polowania na kwiatku. Gratuluję :)
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
A motylki? Zobacz jam mu z żalu, że go nie lubią czułki opadły :shock::
motyle to co innego - są cudne :D ale złapać to cholerstwo w kadr w moiim wykonaniu graniczy z cudem. Ale podziwiam u innych i ucze się który jak się nazywa bo oczywiście też się na tym nie znam.. Paź jest przepiękny i powielam zdziwienie Oli:D
Zdjęcia bardzo dobre. Mnie szczególnie podobają się (z ostatnich) 280, 283, 290, 292.
alnico, czy ty też kupujesz takie piękne figurki jak ja?:wink:
są takie piękne te motyle, że niemożliwe żeby były prawdziwe
Rany! Jak ja nie cierpię robali!!!!:evil:
Świetne obleśne serie i pajączne i lotne.
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
alnico, czy ty też kupujesz takie piękne figurki jak ja?:wink:
są takie piękne te motyle, że niemożliwe żeby były prawdziwe
Figurki :shock:? No co ty? Ja jestem koneserem piękna i estetą :mrgreen:, nie będę się zniżał do jakichś figurek. Kolega jest entomologiem, ma kolekcję owadów więc co jakiś czas wezmę kilka od niego. Przyczepię tylko do roślinki i sesja gotowa :mrgreen:. Tylko to tak miedzy nami - nie puszczaj pary z ust :wink:
Tak podejrzewałem, że Twoje to figurki, nawet niezłe, ale jakieś takie ciągle te same, zresztą TWA :mrgreen: też już plotkuje na ten temat. Ale nic straconego - inny kolega to myśliwy, więc jak będziesz potrzebował wypchanego zwierzaka to daj znać. Foty będą cud malina a nikt się nie kapnie. Ma trofea z całego świata - słonie, tygrysy, krokodyle, nosorożce, pandy, niedźwiedzie.... a ty się z jakimiś czapelkami, że o boćkach nie wspomnę bawisz... normalnie jak dzieciak :shock:
:mrgreen:
nic nikomu nie powiem:mrgreen:
piękne motyle