Odp: "Sztuka uliczna"... wątek dla każdego
Cytat:
Zamieszczone przez
kris12
minus jest dla mnie nauczką , najpierw trzeba przejrzeć cały wątek....:oops: sorki
no kogoś znacznego musiałeś wkurzyć bo mocno Cię zaminusował...
Trudno spamiętać wszystkie wrzucone murale... może trzeba by jakiś skorowidz sporządzić? bo inaczej to za chwilę strach tu będzie nowe murale wrzucać z obawy przed powtórzeniem / zminusowaniem
Ktoś chyba przesadził ! To nie powód do minusa !! Jak będę władny to dam plusika w rekompensacie...chwilowo nie mogę :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
kris12
minus jest dla mnie nauczką , najpierw trzeba przejrzeć cały wątek....:oops: sorki
Chyba lekka przesada z tym minusem, ktoś chyba ma problemy z samym sobą, albo za dużo w necie siedzi i musi się dowartościować.
Podpisał się chociaż?
Niezłe jaja :D, ludzie to mają ciekawe hobby nie pogada, chyba z ciekawości wrzucę jeszcze jakieś foto tego muralu - a ujęć mam sporo jako ze to jedno z moich ulubionych
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Chyba lekka przesada z tym minusem, ktoś chyba ma problemy z samym sobą, albo za dużo w necie siedzi i musi się dowartościować.
Podpisał się chociaż?
taka sytuacja... mysle ze to nie jest wątek autorski jednej osoby i jej prac aby sie tak spinać przed wrzuceniem zdjec! wiec po co ten minus!
pozdr kris12
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
no kogoś znacznego musiałeś wkurzyć bo mocno Cię zaminusował...
Trudno spamiętać wszystkie wrzucone murale... może trzeba by jakiś skorowidz sporządzić? bo inaczej to za chwilę strach tu będzie nowe murale wrzucać z obawy przed powtórzeniem / zminusowaniem
Nawet nie chcę się domyślać kto obdarzył krisa12 minusem...
Na forum fotograficznym, gdzie w dziale Hyde Park nie można pogadać o pogodzie bo ktoś daje minusa...:roll::shock:
Na forum fotograficznym, gdzie w każdym wątku autorskim czy tematycznym jest pełno offtopów, gadek-szmatek o pupie Maryni tudzież oponach (nie)bieżnikowanych można zarobić minusa za wspomniane opony...:roll::shock:
Na tym forum fotograficznym można dostać minusa za powtórzenie zdjęć... a jest tu sporo zdjęć umieszczonych w wątkach autorskich i powtórnie wrzuconych do innych wątków tematycznych innych autorów...:roll::shock:
Na tym forum można też dostać minusa za wiele innych dziwnych rzeczy.... tylko czemu to ma służyć? zdyscyplinowaniu minusowanej osoby? Być może miałoby to sens gdyby minusujący napisał za co i od kogo jest ten minus. Tyle że minusy są zawsze anonimowe...
Podobno są ludzie szczytujący kiedy komuś dowalą...:shock::lol:
szanowny minusujący... zrób sobie dobrze :-P:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
Podobno są ludzie szczytujący kiedy komuś dowalą...:shock::lol:
No masz, a koleżanka znowu o jednym :p:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
No masz, a koleżanka znowu o jednym :p:mrgreen:
ale o co koledze chodzi? to nie moja ręka :-P
chyba już taki urok naszego forum i trzeba się przyzwyczaić. co do zdjęcia kojarzyłem że gdzieś go widziałem, ale 60 stron wątku nie miałem ochoty przeglądać.
nie pierwszy i nie ostatni minus ...:wink:
Spoko. Raz minus. Innym razem plus. Zbytnio nie ma się co przejmować.