Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
prosto z aparatu... to może lepiej na mail?
---------- Post dodany o 22:00 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Mirku... szpilki nie są "firmowe" ale bardzo wygodne... i z ceną to nawet trafiłeś... po jakiejś przecenie
:)
Dlaczego na maila?? Dawaj tu.Nie przebieraj w uzerach.
Dlatego napisalem ,ze wazne,ze w piety nie cisna.Moja tez kiedys kupila,ale ja w piety cisly,az jej sie marszczyly.Dawniej jej sie tylko w jednej sytuacji marszczyly.Teraz jak mi tlumaczyla,ze to przez buty to nie wierzylem.Myslalem,ze mnie roga doprawila skubana.
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dlatego napisalem ,ze wazne,ze w piety nie cisna.Moja tez kiedys kupila,ale ja w piety cisly,az jej sie marszczyly.Dawniej jej sie tylko w jednej sytuacji marszczyly.Teraz jak mi tlumaczyla,ze to przez buty to nie wierzylem.Myslalem,ze mnie roga doprawila skubana.
Buhahahaha :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een:
1 załącznik(ów)
Mirku spadłam z fotela i umieram ze śmiechu :)
Moje pięty też się marszczą i to z pewnością nie jest wina butów... :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zatem...
Rozdzielczość się zgadza 20MPix, prosto z aparatu, a waga? Przy tej wielkości plik jpg powinien ważyć ponad 5MB czyli 10x więcej niż tu - zaledwie 529KB...
Na forum, dokładnie prosto z aparatu zdjęcia tej wielkości (wagi) nie wrzucisz. Na jakąś zewnętrzną stronę trzeba i zapodać link.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
zatem...
W takim zdjeciu za duzo pobawic sie nie ma co.Jedno mozna ciekawie zrobic.Doprowadzic do czarnego koloru,bialego i szary.Wtedy czerwien sama wyjdzie.Tylko lekko podostrzyc tak,zeby nie zgubic faktury skory i nie ma co wiecej kombinowac.
o taka niecala minuta na cwiczenieZałącznik 90308
Ps.A co do piet to to jest prawda.Tylko my faceci wierzymy w to ze sie sprawdzilismy .A ile jest przypadkow,ze nas oklamujecie.Tylko my jako gentelmeny nie sprawdzamy zaraz po fakcie Waszych piet.A ile by to wyjasnilo spraw.
hehehe... Mirku a po co się zadręczać? Błoga nieświadomość czasem pozwala się odprężyć... Dzięki temu wy mężczyźni możecie spokojnie odwrócić się na drugi bok i zasnąć a my kobiety najeść się czekolady:) :P
No i jeszcze wyprostować... bo krzywe strasznie...
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Rozdzielczość się zgadza 20MPix, prosto z aparatu, a waga? Przy tej wielkości plik jpg powinien ważyć ponad 5MB czyli 10x więcej niż tu - zaledwie 529KB...
już dajcie spokój z tymi wymiarami - toż to musi być zawsze 90-60-90
wiadomo jaki problem jest i nie ma co go wałkować ;)