pewnie nie - był tak przeostrzony, że aż tęcze z krawędzi waliły
Wersja do druku
witam , ja tak tylko do sprostowania galeri ( zdjec z niej ) :) to byl alternatywny pokaz mody w londynie , i jakos mi sie udalo tam wkrecic jako fotograf prasowy :)
pierwszy raz cos takiego robilem wiec rozumiem ze jest dozo niedociagniec , dlaczego tryptyki ? nie mialem innego pomyslu zeby pokazac sama modelke itp na wybiegu a bardzo waskie zdjecie zle wyglada wiec zaczelo sie laczenie kilku na raz latwiej i przyjemniej, impreza trwala tydzien , ja bylem 3 dni , i musze powiedziec ze mi sie podobalo, zdjecia nie sa artystycznym dzielem tylko przedstawiam je bardziej w postaci reportazu, ciesze sie ze kilka moich fotek opublikowano i wspomniano o mnie tu i tam , kilku projektantow ocenilo moja prace jako dobra i chca wspolpracowac , to mnie cieszy. co do olka 520 i 14 54mm szkielka , hmmm chyba sie to nie sprawdza i nie wiem czy w systemie olka cokolwiek sie sprawdzi na wybiegach, swiatlo a raczej swiatla to porazka, przynajmniej 4 rozne kolory oswietlenia wybiegu , balansu bieli mozna szukac w lesie pozniej, ale dosyc bla bla bla , ponizej wsztawie link z imprezy na you tube zebyscie mogli miec pojecie o co kaman , i dorzucam kilka fotek od siebie, reszte mozecie znalesc na moim blogu ,pzdr.
http://www.youtube.com/watch?v=WzYwQFF_khA
Załącznik 63262Załącznik 63259Załącznik 63256Załącznik 63260Załącznik 63257Załącznik 63261Załącznik 63258
Załącznik 64094Załącznik 64095Załącznik 64096Załącznik 64097Załącznik 64098Załącznik 64099orajt, moze teraz ktos cos skrobnie , nastepny wybieg, jeszcze gorzej niz poprzednio z oswietleniem , ( totalna dyskoteka ) ale walczylem i z lampa i bez, wszystko w starym teatrze na zaciemnionej sali , i jeszcze mi dorzucili dym :/ sami ocencie czy wyszlo cos fajnego,pzdr.
Co można powiedzieć ... zrobić zdjęcie ciemnoskórego modela, przy kiepskim świetle, duża rzecz.:mrgreen:
kurde nikt mi nie powiedzial ze tam bedzie 98% ciemnoskorych , na 100% ciemnego tla :) .pzdr.
dokładnie...reportażowe fotki...w teatrze to miałeś zagwozdkę...ale dałeś rady ! to najważniejsze.Myślę że gdybyś wykorzystał cały czas dany na pokazie to w ostatnim dniu miałbyś już wszystko obcykane :wink: Najważniejsze że wkręciłeś się i nie poddałeś...a to zaprocentuje....Pozdrawiam
hehe tropic , ten teatr to juz inna impreza , trwala tylko jeden wieczor i nazywala sie (fashion 12) http://www.fashion12.co.uk/ a z tym procentowaniem to wlasnie tak wyszlo ze sami zadzwonili i spytali czy przyjde bo widzieli mnie wczesniej na innym , i to mnie wlasnie cholernie cieszy :) dzieki za ocene i pzdr.