Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Proszę uprzejmie :) Zdynia - wiosna. jasne... klikamy :mrgreen: 2119. Załącznik 168165 Nie przesadziłeś z tym podlewaniem ogródka :shock:, tak to tylko pola ryżowe się podlewa. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez fazi75 Najlepiej w trakcie zasiadki myśliwego podkraść się z piłą łańcuchową hihhi:evil: Mogło by się to skończyć tragicznie.
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Proszę uprzejmie :) Zdynia - wiosna. jasne... klikamy :mrgreen: 2119. Załącznik 168165 Niedawno narzekałeś, że wody mało a tu trzeba tratwę budować :shock: Musisz zmienić Beskid Niski na Śląski, u mnie zima panuje :lol:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Proszę uprzejmie :) Zdynia - wiosna. jasne... klikamy :mrgreen: 2119. Załącznik 168165 Wiosenne żabki by się przydały :wink:
Stan wody niski.
Cytat: Zamieszczone przez kon Stan wody niski. jaki Beskid taki stan....
Cytat: Zamieszczone przez Krakman jaki Beskid taki stan.... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez alnico Musisz zmienić Beskid Niski na Śląski, u mnie zima panuje :lol: mam nadzieję że Kraków ominie ta zima
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Wiosenne żabki by się przydały :wink: Nie ma sprawy :mrgreen: 2120. Załącznik 168202
No to może jeszcze tylko bociana teraz brak. :-P