Kolejne foty:
1135
1136
Wersja do druku
Kolejne foty:
1135
1136
Niestety muszę Cię zmartwić... Ze względu na orentację 1136 mnie nie rusza... Znaczy się koń całkiem fajny jest :wink:
Za to kolo na 1135 - cool Panie! Lubię takich facetów co o siebie dbają... Salon pielęgnacji, Dior i te sprawy... :-P
"Kolejna dziewczyna" - fajna jest:wink:
Fotki też - oczywizna.
Pozdrawiam.
1135 - bardzo fajnie wypatrzone. Było trochę cięte, czy już walisz i pełny kadr wstawiasz? Bo czytałem gdzieś o Twojej technice z biodra.
W 1136 coś dziwnego dzieje się u modelki pod jej lewą piersią, chodzi mi o zarys żeber, czyżby żebro Adamowe?
Ujęcie klasa, przepalenia szkoda na ramieniu i lewej piersi.
Podoba się.
Pozdrawiam
1136 musi się podobać ;) choć faktycznie na żebrach z lewej strony jest jaśniej. Może światło odbite od blendy?
Panie Rafale, zawsze chętnie oglądam zdjęcia w tym wątku. Przyznam, że najbardziej cenię zamieszczane streety. Nie wszystkie mi się podobają, ale znaczna większość. Próby studyjne mi się nie podobają w większości, ale i tak podoba mi się, że są w ogóle próby i rozwój :-)
O ostatnim zdjęciu. O żebrach była mowa, więc nie powtarzam. Zastanawiam się tylko nad sensem tego ujęcia. Naga kobieta z koniem? Po co? Ładny koń i ładna kobieta, ale połączenia nie rozumiem. Nie widzę w tym ujęciu ani aktu, ani fotografii przyrodniczej, ani portretu konia. Myślę, że skoro modelka jest skłonna do pozowania nago na świeżym powietrzu, to można to wykorzystać zacznie lepiej, tak aby była jakaś spójność logiczna przedstawionej sceny.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że moja krytyka jest konstruktywna:wink: