Takie historie też mnie nie dziwią, niestety. Każde zaniedbanie, jakie tyko może się zdarzyć, prędzej czy później się zdarzy.
Wersja do druku
Takie historie też mnie nie dziwią, niestety. Każde zaniedbanie, jakie tyko może się zdarzyć, prędzej czy później się zdarzy.
Lustrzankowośc bądź nie, nie ma tu nic do rzeczy ;-)
Nie tak dawno możliwośc ustawienia automatycznego dopisywania do zdjec (w aparacie) info o "copyrajcie" dawały tylko zaawansowane korpusy. Teraz to coraz bardziej popularne i stosowane już w sprzęcie amatorskim ;-)
http://olympusomd.net/e-m5-resources...ight-settings/
T.
Czy jest już dokładna data, kiedy E-M5 II trafi do sprzedaży?
Wg sklepu Oly, ale w domenie .de czyli Za Odrą - kwiecień 2015.
Kwiecień jest długi:wink: No nic, napisałam do Olympusa, może będą wiedzieć coś dokładniej.
W kwietniu zaczyna się rok fiskalny w Japonii, pewnie aparaciki już dawno są w Hamburgu. Sami sobie strzelają w stopę... zamiast jak kiedyś Canon w dwa tygodnie po premierze 20D rozpocząć sprzedaż... movie linków nie wklejam bo są bezlitosne dla Oly. Poczekam na Fatmankowy test, albo w końcu raz na zawsze pogodzę się z faktem, że Oly nie ma trybu filmiki.
Dostałam informację z Olympusa, że sprzedaż ma ruszyć w przeciągu najbliższych 2 tygodni.
Wróżę sukces sprzedażowy, aparat będzie znikał z półek jak ciepłe bułeczki.