Nie robiłbym z tego tragedii. Coraz więcej produktów ma metkę "Made in China".Cytat:
Zamieszczone przez Piotr_0602
Wersja do druku
Nie robiłbym z tego tragedii. Coraz więcej produktów ma metkę "Made in China".Cytat:
Niefajnie. Właśnie sobie kilka sampli wywołałem i... poległ mój plan. Szkoda, trzeba będzie kupić to barachło na literę C. Tu problemy są z dynamiką i z mikroszczegółami. Szumy akurat są w miarę okej. Ja akurat nie lubię żylety, więc ten problem niemożności ostrzenia z małym promieniem mnie nie interesuje, ale wyciągania z cieni to tam wiele nie będzie.Cytat:
Ale dla tych, co szopują ''po bożemu'' to fajny aparat, różnica nad poprzednie jest spora.
Chyba, że mnie jeszcze jakiś sampel zaskoczy, ale mniej więcej to, co napisałem, wiadome było od wersji beta firmware.
Janko, ktory ORF przybil gwozdz do trumny?
To barachło wcale nie jest takie złe...Cytat:
Zamieszczone przez Janko Muzykant
Ja właśnie wyprzedałem barachło na literę N i z dusza na ramieniu wszedłem w C. I wcale nie jest takie złe jak je opisują wszyscy ;)
sorki za OT
Zaklepałeś już kolejką w serwisie do kalibracji obiektywów? ;)Cytat:
Zamieszczone przez RasteR
Rafał:
to jest akurat coś co robią tam (prawie) wszyscy a o czym się nie mówi... jak chłopak zakupi dwa body, to do każdego będzie miał inne słoiki pewnie, z naklejkami (jaki pasuje do jakiego body).
potem, po wymianie aparatów na inne znowu "kalibracja"...
Mam 5d i 40d + 24-70
Nie z polskiej dystrybucji, a z pewnego źródła. Wszystko ostrzy w punkt, a szkiełko jest super od 2.8.
Nie kupiłbym takiego sprzętu, gdybym musiał go potem justować (nie mam na to czasu bo sprzęt zarabia na siebie).
Janko mógłbyś zapodać jakiegoś sampla z porównaniem go do czegoś na C albo N? Sam ciężko dostrzegam takie detale a chętnie dowiedziałbym jakie to są aleCytat:
Zabawny jesteś. Coś jest nie tak z E-510? Może z E-410? Hmmm... a może problemy wystąpiły z E-330? Nieeee??? Kurtka no popatrz :roll:Cytat:
Olympus nie wyłapał jeszcze wpadki. Chcesz to czekaj i dwa lata!!!
Na jakim samplu sprawdziłeś DR?Cytat: