Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?
:) tosztofetysz :)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?
Dlaczego żeś odcisk firmy z podeszwy wystemplowala.Szkoda bo by sie wymiary podejrzało:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
themoth
:) tosztofetysz :)
Kolega zgorszony? Nie może być, przecie takie fajne są ;)
eee... to nie moja ingerencja... buty są często noszone i to co widać na zdjęciu to jedno z uszkodzeń...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dlaczego żeś odcisk firmy z podeszwy wystemplowala.Szkoda bo by sie wymiary podejrzało:mrgreen:
A to się dopiero fetyszysta odezwał :mrgreen:
PS.
Ale tu koleżance OT robimy, nieładnie panowie, nieładnie ;)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
troszkę przerobiłam...
Noo :) A weź to wrzuć takie bez obróbki z aparatu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
eee... to nie moja ingerencja... buty są często noszone i to co widać na zdjęciu to jedno z uszkodzeń...:)
Chodzi mi o Herb firmy odciskany na skosnej czesci podeszwy.On tam nigdy sie nie zniszczy.A jesli go nie bylo to moze tak jak z ta torebka od Gucci za stowke na rynku:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Wazne,ze nie cisna w piety:mrgreen:
prosto z aparatu... to może lepiej na mail?
---------- Post dodany o 22:00 ---------- Poprzedni post był o 21:57 ----------
Mirku... szpilki nie są "firmowe" ale bardzo wygodne... i z ceną to nawet trafiłeś... po jakiejś przecenie
:)