Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
wierz mi wolałbym mieć wiecej miejsc... lubię wyzwania... Ino jest jak jest, życie...
Ja to rozumiem. A Ty myślisz, że czemu ja focę pierdoły? Bo lubię je focić (znaczy inaczej polubiłem to i zawsze można inaczej) abym coś pofocił a nie tylko trzymał aparat w futerale i uzupełnić to zwariowanym opisem, nie mam czasu aby gdzieś się wyrwać na zasadzie sam i free. Wiecznie jestem przez coś poganiany i nawet jak gdzieś wyjadę z rodziną to wszystko jest na zasadzie szybko i już, tak więc cieszę się tym co mam i staram się to jakoś ubrać :)
Ależ ja świetnie to kumam. Niemniej jednak wydaje mi się że dyskusja zmieniła swój pierwotny harakter. To co możemy bo mamy taką a nie inną sytuacjcję to jedno. To co robimy to drugie. a co da nam najlepszy efekt w tym co chcemy osiągnąć to trzecie. Wyboru jaką drogą iść dokonujemy sami.
Twoje zakrętasy mają swój urok, tyle że tylko te oparte na tych lepszych zdjąciach są o wiele ciekawsze niż oparte na byle jakim motywie. To też nauka i szkoła.
Zakrętasy zakrętasmi i z każdym kolejnym wiem lepiej co do czego się lepiej nadaje a co nie ale to jest nauka i zdobywanie doświadczenia bo przecież bez tego ani rusz :)
Dobra, dobra poszliśmy spać ale oddzielnie hihi :)
Pierwsza seria z Czarnobyla powala. Widziałem już zdjęcia z tego miejsca, ale te które pokazałeś są bardzo ciekawe.
2 załącznik(ów)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Kilka dni odpoczynku jak się okazało także i od internetu... Pogoda dopisała a to najważniejsze.
Y100. trochę mało Tatrzańsko
Załącznik 77764
Y101. tu już normalnie
Załącznik 77763
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wzajemnie:grin:, na Y101 zakopiański smog,już wiem dlaczego tak Cię ciągnie w te rejony:wink:
Po obejrzeniu ostatniego czarnobylskiego thrillera Prypeć to już miejsce konieczne do zobaczenia. Zazdroszczę wycieczki. Zdjęcia bardzo wymowne.
5 załącznik(ów)
Jeszcze kilka panoramicznych widoczków, niewiele tym razem wędrowaliśmy ale kilka zdjęć jest. Trzeba klikać po większe...
Y102. Tatry z miejscowości Sierockie
Załącznik 77776
Y103. Hawrań z miejscowości Sierockie
Załącznik 77777
Y104. Giewont i Czerwone Wierchy z miejscowości Sierockie
Załącznik 77778
Y105. Tatry widok z Nosala
Załącznik 77779
Y106. Nosal
Załącznik 77780