Odp: Olympus OM-D - gdybania przed premierą
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
Na rumorsach piszą, że dla posiadaczy szkieł 4/3 przejściówka będzie gratis, hmmm.. czekamy z niecierpliwością...
Orientujecie się jak sie dokumentuje bycie właścicielem 4/3?
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Ano.. czekamy, czekamy... jak to ergonomiczne bedzie (puszka) i przejsciowka bedzie dobrze obslugiwala obiektywy 4/3 to jestem sklony olac E-30 :)
Choc gripa pionowego bedzie brakowalo :(
T.
Jacek mógłby puścić wcześniej farbę , bo E30 stanie sie niesprzedawalny :)
Cytat:
Zamieszczone przez
darkelf
Musisz zrobić sobie autoportret na tle meblościanki, trzymając w ręku cały dobytek 4/3, a następnie przesłać zdjęcie do Centralnego Banku Twarzy Użytkowników 4/3.
Cytat:
Zamieszczone przez
darkelf
np, rejestracja produktu na www Olympusa
W świetle zaieszania z ACTA to zdjecia na tle mebloscianki nie wolno ... bez zgody producenta mebelka hehe
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Musisz zrobić sobie autoportret na tle meblościanki, trzymając w ręku cały dobytek 4/3, a następnie przesłać zdjęcie do Centralnego Banku Twarzy Użytkowników 4/3.
w jaki sposób to by było bezpiecznym udokumentowaniem skoro można tak zrobić portrety wielu osób? czy kazda z nich będzie właścicielem 4/3?
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
A nie luz.. ja go wtedy przerabiam bez strachu wywalajac filtr AA sprzed matrycy :)
I robie z niego maszyne full spectrum :twisted:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
GoBo
np, rejestracja produktu na www Olympusa
kiedyś mieli mi przysłać gripa jak się im wyśle kawałek pudełka i nie przysłali (bo za późno wysłałem) ale też nie odpisali że nie przyślą :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Koriolan
Pewnie jakieś m4/3 w końcu dla siebie dokupię, ale na razie nie rozstaję się z E-30, co najwyżej wymienię go na 5 lub następcę. Dobrze mi z moimi szkiełkami 4/3
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Pewnie jakieś m4/3 w końcu dla siebie dokupię, ale na razie nie rozstaję się z E-30, co najwyżej wymienię go na 5 lub następcę. Dobrze mi z moimi szkiełkami 4/3
a ja bym chciał e-50