Bardzo to szklo przypadlo mi do gustu i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Ktos kto chce miec matryce najwyzszych lotow nigdy nie kupowal, ani nie kupuje olka...
pozdro
Wersja do druku
Bardzo to szklo przypadlo mi do gustu i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Ktos kto chce miec matryce najwyzszych lotow nigdy nie kupowal, ani nie kupuje olka...
pozdro
-nowy -stary olytalib.
...owszem kupował -kupował, ale co Ty możesz o tym wiedzieć?
Drugi człon (członek) zdania zgadza się niestety > już tego nie robi.
No właśnie gdzie są te zdjęcia z FAKE-OM które pozwalają podziwiać jakość tych bez wątpienia wspaniałych obiektywów?
matryca z takich nikonów deczysta i podobnych (nowszych, starszych) wynalazków to przykład jak można ludzi nauczyć by żarli "g..." i jeszcze się tym delektowali *
Uprzedzę "głosy rozsądku" = tak wiem można robić tym zdjęcia co zostało udowodnione (kamienice w pochmurny dzień np.)
Można też komórką za 130zł.
* -FUJI X10 = cecha a nie crap (CMOS-JELLY-BEAN FLAT NOISE CHEAPY STUFF)
A można i "lepiej"> PANASONIC MADE...
Ps. specjalnie dla "literatów" internetowych > :wink: <
W tej Twojej calej ideologii jest jeden slaby punkt - TY.
Dla Twojej wiadomosci jakbys nieogarnial, zaden nikon, canon czy inne sony przymusem nie nakazuje kupowac swoich produktow.
Malo tego, slowo klucz to KUPOWAC, a nie slinic sie na forach, po czym marudzic jakiz to swiat jest niedobry...
pozdro
Zawsze jest jakiś słaby punkt...
A po co mam to KUPOWAC (od tego jesteś Ty!)-bo nie ogarniam...
Jak mogę sobie o tym swobodnie i za darmo napisać?
Ale pisz Waść w wątku do tego przeznaczonym. Naprawdę swoimi żalami zaśmieciłeś już wszystko co tylko możliwe. Nawet specjalny wątek w tym celu założyłeś.
Tym bardziej że nikt z forum tej maszyny jeszcze w łapkach nie miał. grizz kiedyś dobrze napisał - patrz na obrazek, nie na testy. A Ty płaczesz po testach.
Może kup 7 i pół sztuki E-1 i będziesz szczęśliwy na wieki wieków amen.
Poza tym piszesz takimi skrótami, że trudno zrozumieć - no chyba że jestem za stary lub za głupi, a najprędzej to jedno i drugie razem.
mam jedną -to nie jednorazówki jak (autocenzura)
Testy?
widziałeś gdzieś jakieś testy z FAKE-OM? (ocz.po nich będzie płacz jak zawsze na olympusclub.pl ale nie odemnie).
Patrzę na obrazek z wywołanych ORFów (mam ich trochę) i powstrzymuję się by nazwać to po imieniu -wierz mi że się staram.
PASS -to nie ten wątek > napisłem tylko i to było katalizatorem tej wymiany zażaleń i wniosków że >
SZKODA że nie ma ani jednego aparatu fotograficznego na którym można by jakość takich fajnych szkieł jak zuiko 45mm f1.8 rzeczywiście docenić.
Nawet przez przejściówkę...
To nyny poruszył temat pierdów.Cytat:
i focac nim nie przejmuja mnie pierdy zwiazane z pisaniem o ulomnosci matrycy.
Poczekaj jeszcze troche, post jest na biezaco edytowany na potrzeby dyskusji;)
Jak widac nie dogodzisz mistrzowi marudzenia, a juz gdzies tam jakies deklaracje zakupu padaly apropo konkurencji, ale jak widac to tylko uskuteczniane pogaduszki internetowe, jak sam autor pisal.
pozdro
bzzzzz -już się zlatują.Cytat:
Piękna obstrukcja.