Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Właśnie mój e-510IR wyzionął ducha, uczcijmy go minutą ciszy. :) Przyznaj się - co MU zrobiłeś?! Przecie TO niezawodna puszka jest. Pozdrawiam. A - próbowałeś "reanimować"?
No co zrobił - walnął o ścianę :shock:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip No co zrobił - walnął o ścianę :shock: Jaką ścianę?? Jak człek śpi w kartonie...:-P Kombinuję EM-10 obaczym.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jaką ścianę?? Jak człek śpi w kartonie...:-P Kombinuję EM-10 obaczym. O kartony też się można zabić... (patrz Hanka w M jak Miłość):mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman O kartony też się można zabić... (patrz Hanka w M jak Miłość):mrgreen: Gadzina, całe osiedle rozp[]yła! :evil: I zero zwrotów...
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Właśnie mój e-510IR wyzionął ducha ... Nie chcesz kupić E-520 w dobrym stanie? :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Nie chcesz kupić E-520 w dobrym stanie? :-P To dobry korpus, ale bez IR. :-P ---------- Post dodany o 19:09 ---------- Poprzedni post był o 19:07 ---------- Cytat: Zamieszczone przez witia :) Przyznaj się - co MU zrobiłeś?! Przecie TO niezawodna puszka jest. Pozdrawiam. A - próbowałeś "reanimować"? Sztuczne oddychanie: usta-wizjer, ale nie pomogło. :???:
ja moją 510 też moge opchnąć ;) najlepiej z 12-60 ;)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Jaką ścianę?? Jak człek śpi w kartonie...:-P Kombinuję EM-10 obaczym. a masz może gdzieś jakieś info jak samemu przerobić np e-450 ? leży i się kurzy to mógłbym coś porobić :) pozdr
Cytat: Zamieszczone przez Saboor ...Kombinuję EM-10 obaczym. Jaki filterek wstawisz?