Odp: Moje zwidy i herezje...
3 załącznik(ów)
Korzystając z okazji, że koleżanka (Ania) stwierdziła, że czas na zmiane imagu (fryzurki) cyknąłem jej kilka zdjęć, by udokumentować zmianę.
Oto efekty - na razie zdjęcia przed.
302.
Załącznik 62360
303.
Załącznik 62361
304.
Załącznik 62359
Pozdrawiam
Mr. T. :)
Dlaczego masz takie sliczne kolezanki???
Na 303 troche szybkiej latki potrzeba z 50% kryciem
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dlaczego masz takie sliczne kolezanki???
Na 303 troche szybkiej latki potrzeba z 50% kryciem
A na nasze - co za łatka chodzi Ci Mirku po głowie? :)
Bo tak trochę tego skrótu myślowego nie załapałem... wiesz ja prosty chłop jestem :-P te technikalia mnie gubią.
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
A na nasze - co za łatka chodzi Ci Mirku po głowie? :)
Bo tak trochę tego skrótu myślowego nie załapałem... wiesz ja prosty chłop jestem :-P te technikalia mnie gubią.
T.
Ach szybka latka to taka opcja w PS zmieni Ci na zdjeciu te MZ fragmenty ,ktore mogly by jej potrzebowac.
Wstawie tu Twoje,moje z zastosowaniem latki i wersje taka ,no bo jak dziecina sliczna to powstrzymac mnie sie trudno.Ale zwroc uwage na roznice w tej samej wersji barwnej.Załącznik 62362Załącznik 62363Załącznik 62364
Aaa.. pod oczkami. Mialem tam wymiziac, ale stwierdzilem, ze troche mniej wymiziam zeby jednak naturalniej bylo :P
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Aaa.. pod oczkami. Mialem tam wymiziac, ale stwierdzilem, ze troche mniej wymiziam zeby jednak naturalniej bylo :P
T.
E - tam , herezje głosisz, wymiziałeś ja po buzi, a pod oczkami miało być naturalniej.
Nie wierzę
Pozdrawiam AP.
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
E - tam , herezje głosisz, wymiziałeś ja po buzi, a pod oczkami miało być naturalniej.
Nie wierzę
Pozdrawiam AP.
No wiec? Wierz mi apzie - nie zapomnialem :P Pod oczkami jest miziane, ale stwierdzilem, ze nie bede bardzo, tylko troche.
Co do buzi to tam klasyczna obrobka retuszerska, nie przesadzona. Ania ma sliczna cere i miziania niewiele jej trzeba w sumie. :)
T.
Miziana czy nie Ania warta jest aby zobaczyć też po zmianie imagu .Czekam.
Cytat:
Zamieszczone przez
majeczek78
Miziana czy nie Ania warta jest aby zobaczyć też po zmianie imagu .Czekam.
W piatek cos zamierzamy wykombinowac cos w kwestii zdjec wiec i tu jakies foty sie pojawia.
T.