Olek też takie robi. Byłem uczestnikiem premiery E500. Wyżerki pod sufit, przy okazji możliwość fotografowania "modelki z Wackiem" i inne atrakcje jakie oferowała Luksfera.Cytat:
Zamieszczone przez RobertW3D
Pozdrawiam
Wersja do druku
Olek też takie robi. Byłem uczestnikiem premiery E500. Wyżerki pod sufit, przy okazji możliwość fotografowania "modelki z Wackiem" i inne atrakcje jakie oferowała Luksfera.Cytat:
Zamieszczone przez RobertW3D
Pozdrawiam
Tak, praca dziennikarza jest bardzo trudno - jak tu obiektywnie ocenić aparat i wybrać ten najlepszy po takich wyżerkach ... :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
Ciekawe jak będzie krajowa prezentacja E-400 i czy OP da parę wejściówek dla Jedi z OC? :D
Eeeee, weź przestań!!!! Modelka w wackiem? Fuj!!!!!!!! ;)Cytat:
Zamieszczone przez RadioErewan
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Tak seee dzisiałł polukałem w empiku w różnych gazetkach na obudowę tego E400 ma jakoś nieproporcjonalnie dobraną fakture powierzchni matriału na body . Masakrycznie to wygląda. Wzorki po prostu za duże do tej obudowy. No nic, ale trza obmacać w realu jak to się reki ima.
Obmacamy, obmacamy, ja proponuje zakład o kszynkę kiedy kupisz E-400 :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez robin102
Ja mam lepszy zakład - kiedy Robin kupi a potem sprzeda E400 (tak jak pogonił do Żyda E-1 :mrgreen: )Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
Kupię Kupię ale pewnie Nastepce E330 bo mi zaczyna się podobać taki myk z LV - mialbym do szpiegowskich fotek. Ale musa go wsadzić w jakąś ładniejszą obudowę, a nie podobną do E300.
W moim E500 brakuje tak naprawdę dwóch rzeczy. Jednej dużej (przyzwoitego wizjera) i drugiej małej (LV do fotek street). A problem szumu to dla mnie pikuś.Cytat:
A od kiedy nie podoba się Tobie E-300? Zawsze myślałem, że podoba się Tobie ten kształt naleśnika :DCytat: