I jeszcze tak.
Przyznam szczerze, jest cos w tym zdjeciu, co mnie nie zadowala, ale ja nie powiem co. Wy jednak mozecie mowic ;)
Wersja do druku
I jeszcze tak.
Przyznam szczerze, jest cos w tym zdjeciu, co mnie nie zadowala, ale ja nie powiem co. Wy jednak mozecie mowic ;)
Bardzo smaczna ta "seria czerwona" - estetyczne fotografie, gmerające w wyobraźni.
O modelce nie ma po co pisać.. każdy widzi.. :-)
Czyzby nierowno rozczochrane wlosy?:) Jak dla mnie kolejne bardzo dobre zdjecie z serii.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
Eddie, miałem Ci nie mówić ale Ci powiem :) ta ostatnia seria jest napewno udana, ale jedna rzecz mi nie daje spokoju i mnie strasznie drażni :) Plasitk na twarzy modelki, nie wiem czy to programowo czy zasługa obiektywu, nieważne, to mnie mierzi i nic na to nie poradzę :) wybacz za krytykę ;P
pozdrawiam
mam podobne odczucie - nie pasuje mi ta obróbka twarzy bo widziałem te wersje wcześniejsze - naturalne i naprawdę Twoja kobieta nie wymaga retuszu... ;)
robisz świetne foty i fajnie że udaje Ci się ten plastik ale wolę wersje naturalne - w nich jesteś najlepszy
Mi przeszkadza tylko to, choć i tak fotka jest bardzo udana. Ale soft na twarzy już nie potrzebny. Wracaj do starego stylu :D
No nie, to nie to ;)Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Willow, Lessie, spieral sie nie bede, obrobka jest i nie zawsze, nie kazdemu musi sie podobac, fakt. Mi, na przyklad, nie bardzo lezy na ostatnim zdjeciu.
Troche sobie eksperymentuje wychodzac z zalozenia, ze i prasowac trzeba sie nauczyc i tutaj jakos pasowalo mi takie wygladzenie zdjec.
Skoro jednak mowicie, zeby nie PSuc, to ja to powaznie przemysle :) A ze planuje w koncu zakup czegos tak podstawowego jak blenda, PSuj ma szanse znow na dlugi czas do lamusa odmaszerowac ;)
Popieram :/Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Alez ja się nie spieram :)Cytat:
Zamieszczone przez grizz
ale ja jestem ostatni z tych co namawiają do odstawienie PSa, choć sam to robie ostatnio, tyle że z braku czasu bo ilosci wykonywanych zdjęć mnie przytłaczają:) PSuć trzeba i uczyć się robić to tak żeby nie było widać to podstawa :) Na tych zdjęciach widać i dlatego przeszkadza :) a co do blendy, mam 2 i to od dawna, używałem kilka razy, tylko dlatego że nigdy nie ma pod ręką kogoś kto potrzyma :D ostatnio kupiłem ramię mocowane na statywie do lamp, moze teraz będę częściej używał?? :)Cytat:
Zamieszczone przez Eddie
pozdrawiam