Nic, a nic się nie zrażam brakiem komenatrzy. Rozumiem, że wszystim opadły koparki i teraz szukają ich pod stolikami komputerowymi.
Następna fota:
267
Wersja do druku
Nic, a nic się nie zrażam brakiem komenatrzy. Rozumiem, że wszystim opadły koparki i teraz szukają ich pod stolikami komputerowymi.
Następna fota:
267
Zrobiłeś sobie zdjęcie od TYŁU?
Zdolny jesteś ;)
Wyciągnąłeś wniosek, że to ja jestem na focie. Pewnie zasugerowałeś się rozmiłowanym wzrokiem panienki. :roll: Owszem, jestem wery seksi, panienki i panie nie mogą wzroku oderwać ode mnie, ale na focie to nie ja. Gdybym ja był na focie, to rowerzystka zdejmowałaby majtki przez głowę (to dopiero byłoby streetphoto :roll: ) . A poza tym ja mam lepszy rower :D .Cytat:
Zamieszczone przez grizz
Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
;)Cytat:
Spędzam zdecydowanie za dużo czasu (życie takie krótkie jest ) na naszym forum. Już nie czytam książek, nie oglądam filmów, nie uprawiam seksu
biedaczku, gdyby nie forum taką miałbyś okazję ;)
Spróbuję odstawić na dwa dni naszego foruma. Jak się nie uda, to idę do psychoanalityka.
Kolejna fota majzograficzna (podgatunek fiksografii):
268
Fota dziś strzelona:
269
Fajnie wyszło to na rowerku :) Trochę rozmazane ale mimo wszystko fajne :)
Pokazałem zdjęcie z rozpędzonym rowerem na obiektywni.pl. Ktoś napisał, że zdjęcie jest nieudolnie obrobione w programie. Rower jest częściowo ostry, częściowo rozmazany. Bez ładu i składu.
Problem w tym, że zdjęcie nie jest zupełnie poddane obróbce. Jedynie przy wołaniu RAWa podniosłem EV o 0,3 stopnia i wyostrzyłem po zmniejszeniu. Przyglądnąłem się jeszcze raz uważnie focie i faktycznie majzy na rowerze wyszły dziwnie.
Fotografia nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :roll: .
No to dwie kolejne:
270
271
Noł koments :roll: .
Nic to. Następne foty:
272
273