Musimy tam wrócić! :grin:
Wersja do druku
Musimy tam wrócić! :grin:
Cofnę się do makro, bo na innych się nie znam :D - kadry bdb, obiekty se takie - chyba najpasqdniejsze muchówki :D - ale to akurat nie stanowi o focie - głównie brakuje światła - trza albo lampę z dyfuzorem włączyć, albo, jak ręce mniej się trzęsą - dać dłuższy czas i focić w cieniu - Słońce nie robi dobrze owadom :P (szczególnie w samo południe) - wiem z doświadczenia :P. Można się bawić blendą z kartki papieru i tym doświetlać owada ... jeśli w zasięgu :D
Fotki stoczniowe fajne.
Jak dla mnie powalające 3,4 6, 8 i 9 Bardzo mi się podobają :grin: Klimat, kadr i obróbka na wielki plus :!:
plus plus :grin: Stoczniowe na prawdę fajne :)
Za przedmówcami - stoczniowe fotki mają bardzo fajny klimat w sobie :-) Jedynie do gustu jakoś nie przypadły mi 2, 3 i 4.
Dziękuje za tak liczny odzew ;P Cieszę się ze się podoba ;) Jeszcze jedno zdjęcie ze stoczni ;)
Zdjęcia ze stoczni rzeczywiście ciekawe i klimatyczne. Pewnie dlatego zawsze myślałem by taką halę zaadoptować mieszkaniowo :) Z "dorzutu" druga wersja bardziej mi się podoba.
Z stoczniowych zapamietałem koparkę, buty, i zardzewiałą kłódkę. Ostatnie też bardzo fajne. Ciekawe i interesująco obrobione zdjęcia zwracające uwagę.
Z ostatniej wrzutki stoczniowej to d-HDR ladniejsze.