Cześć.
Materiał z zeszłej soboty. Szkoda, że na odzew odpowiedział tylko epicure.
Poprzynudzam bo mam troszkę materiału.
Nawet coś na kształt reportażu udało mi się poczynić, ale to będzie w odpowiednim wątku.
Sytuacje uliczne - ciąg dalszy
Wersja do druku
Cześć.
Materiał z zeszłej soboty. Szkoda, że na odzew odpowiedział tylko epicure.
Poprzynudzam bo mam troszkę materiału.
Nawet coś na kształt reportażu udało mi się poczynić, ale to będzie w odpowiednim wątku.
Sytuacje uliczne - ciąg dalszy
Nerw uliczny zaczynasz pokazywać :). Zacnie się prezentują ostatnie serie w czarnobiałości. Dobry kierunek.
Od dawna podoba mi się Twój sposób konwersji do cz-b.
Ten strój baletnicy na pierwszym zdjęciu wygląda bardzo zachęcająco. Chyba bym się długo czaiła na jakiegoś adekwatnego przechodnia aby ich razem ująć :D
Kadry wydają mi się ciut za szerokie, przez co trudniej mi wyłapać sedno (pan z rowerem kontra pani z kulami, ta parka na ostatnim zdjęciu).
Następna wrzutka " uliczników"
Dziękuję za odwiedziny i opinie.
Ja lubię takie klimaty, wszystkie mi podchodzą, ale bardzo podoba mi się drugie mamy kilka elementów komponujących się bardzo smacznie.
Ta trójka osob, obserwujących pana "kiedy on w końcu skończy to piwo..." też jest ciekawa.
Dialog pana spod lampy z panią spod Stouxa też tworzy opowieść, zaś 'prawie pankówa' i ta baletowa paczka - fajnie ulotna.
pozdrawiam,
---------- Post dodany o 16:57 ---------- Poprzedni post był o 15:40 ----------
Rob, nie zauważyłem, że jak sam pisałem komenta, to wrzuciłeś już nowe :)
Kultowa najbardziej odbiega od reszty - na niekorzyść.
Muzealna parka - bardzo fajne :), Te miny!
Śmiesznie gadające balony - hehe :) - fajne.
Przygotuj się na więcej - no właśnie czegoś zabrakło, czegoś więcej,
Lejdis Club - dla mnie świetne, bardzo dużo się dzieje, ale wszystko jest fajnie skomponowane. Dla mnie bardzo ciekawe.
pozdrawiam,.
No i po festiwalu w Jarocinie .
Było bardzo fajnie bo gościłem kolegę z naszego forum no i materiału jest sporo .
Jak się "ogarnę " to wrzucę więcej .
353 - Mamo , tato pozdrowienia z Jarocina.
No, czekałem na foty z Jarocina. Dawaj więcej :-)
Też czekam na reportaż :) sentymentalnie...