Ostatni wrzut podoba się, przyjemne w odbiorze widoki.
Przy tej wielkości zdjęcia będzie raczej ciężko o szczegół. Może takie na wielkość: Załącznik 122282
Na monitorach panoramicznych nie jest specjalnie duże.
Wersja do druku
Ostatni wrzut podoba się, przyjemne w odbiorze widoki.
Przy tej wielkości zdjęcia będzie raczej ciężko o szczegół. Może takie na wielkość: Załącznik 122282
Na monitorach panoramicznych nie jest specjalnie duże.
Właściwie po zdjęciu załączonym przez andtora2 już nie muszę, ale... no nie odmówiłem sobie :D
Trochę cieplejsze zrobiłem - chmury jakieś takie groźniejsze i bardziej naturalne mi wyszły
Potestuj jeszcze, ale nie widzę błędu aparatu.
Załącznik 122291
1. Sorry?
Czyżbyś zakładał, że sprawisz mi przykrość? :roll:
2. Podobać Ci, może się najwyżej wersja andtora.
To jest w dalszym ciągu moje zdjęcie :-P
Skoro dwie osoby zadały sobie trud aby "pogrzebać" w zdjęciu, odniosę się do ich wersji.
Mam zastrzeżenia, w obu wersjach, do zieleni. U andtora jest zbyt intensywna, u Bodzipa za jasna. Trochę nie pasuje do ciemnych chmur- na prawdę było ciemno :). Natomiast w obu wersjach lepiej widać szczegóły zieleni.
Co do nieba, to skłaniałbym się ku wersji Bodzipa.
Dalej góry w chmurach
Załącznik 122355
Tak sobie myślę, że brak komentarzy wynika z marnej jakości. Mnie się też nie spodobał, kiedy obejrzałem go na lepszym monitorze (obrabiałem na laptopie) dlatego wklejam wersję drugą.
Załącznik 122439
Przy okazji, ciekawostka. Fotografowałem skałę o którą zaczepiła chmura
Załącznik 122440
i nagle, u jej podnóża zobaczyłem rowerzystkę
Z lekka zbZałącznik 122441araniałem :)
Jakbyś miał lepszą matrycę to ... , no właśnie co?
A liczba komentarzy jest wprost proporcjonalna do ilości userów na forum, i odwrotnie proporcjonalna do pogody i innych zdarzeń zewnętrznych np. zakończenia roku szkolnego...
PS. Nie obrabiaj na nieskalibrowanym laptopie, zwłaszcza na niskobudżetowym podswietlanym LED-ami, ta technologia jest jeszcze bardzo ułomna jeśli chodzi o oddawanie kolorów.