Dobra, zabawowa zajawka
Czirliders flex Sopot bawią się z nami!
Lewa...
Prawa...
Na kolanka....
Iiii....
pozdrowionka
Ps
Ostatnie z dedykacja dla Czarusia:-)
Wersja do druku
Dobra, zabawowa zajawka
Czirliders flex Sopot bawią się z nami!
Lewa...
Prawa...
Na kolanka....
Iiii....
pozdrowionka
Ps
Ostatnie z dedykacja dla Czarusia:-)
Hehe dobre opisy. Patrz, dobrze te czirki z ostatniej fotki wytrenowałem w tej pozycji :D
Fotki jeszcze robię, kocham tablecik, no genialnie się na tym robi foty
Czarus, a co powiesz na taka koncepcje? :-)
Disko aż lzy wycisko...:-)
pozdrowionka
Rozumiem, czirki się przejadly....
Nie to nie...
Foch.
pozdrowionka
Ale fajna niunia rozgrzana do czerwoności - biorę ją w ciemno razem z blondysią z tyłu.
Ja nie mam fochów tylko sobie żartowałemmmmmmmmmmm. Lubię czireczki i inne laseczki :). Wiecie co? Do czegoś Wam się przyznam? Cholera ja wiem ,że to forum foto i różne duciowate artyzmy tu wyczynią ale ja na fotki patrzę w ten sposób czy jest ona tak zrobiona, że miałbym ochotę potarmosić modelkę czy nie hihi. Znaczy chyba normalny jestem :D
No to rozdziobią nas kruki i wrony :)
Załącznik 75493
---------- Post dodany o 09:03 ---------- Poprzedni post był o 08:59 ----------
A teraz zobaczcie jaki zdolniacha jestem - jedna fotka, jeden pstryk a 3 razy potrafię komuś pokazać co ma sam sobie zrobić :D. A tak nawiasem mówiąc to zdjęcie całkiem przypadkowo na tle budynku sądu :D
Załącznik 75494
CzaRmaX nie wiem jak Ty to robisz, ale nie umiem oglądać Twoich fotek, no tabula rasa po prostu... czy tylko ja tak mam? chyba już ktoś też sie żalił na ten problem
no to dzis pokrecone...
biwer czek!
a na deser, gruppen biwer czek!
pozdrowionka
PS
Koncze sie powoli, siegam dna:)
Lubię, lubię czirki. Hmmm, Janeczek Ty zboczeńcu jeden, dzisiaj to chyba specjalnie takie pozycje wyłapałeś coby każdy patrzył w krocze a nie w oczy. Aż chce się rzec AJ LAWIU BEJBE do bólu :D
Ty stary perwersie:-)
Ale komplementa ci dalem:-)
No dobra, jeszcze na noc dla niegrzecznych chlopcow...
'Len AJ tink ebaut ju AJ to cz m..'
Jes Czarus, bejbe...
Tyryt, tyryt, tym tyryrymtymtyrym... Tyryyyym tyryrym:-)
Muw dat masyl end szejkit...
pozdrowionka
Ps
Kto mi powie, jaka apka do wyrzucania fot na flikra pod androida ALE! Musi być opcja wyrzucania calego katalogu jako seta, bo potem mi się nie chce bawić w edycje teraz kombinuje po różnych serwisach i jest dramat...
Każdy facet to zboczeniec a ci co udają że nie są to mają widocznie jakieś kompleksy :)
I tak chcąc nie chcą zeszliśmy na śliskie tematy ale skoro to fun to fun i nie zamierzam udawać och ach bułkę przez bibułkę, bon ton, srali mazgali, więc jedziemy z koksem i teraz komentarz do Twoich zdjęć.
Druga fotka wymiata, jeszcze tylko jej obrożę i smycz na szyję założyć i chajna dana bawimy się maleńka do rana :D. Z kolei ta z czwartej ma fajniutkie zderzaki i szczerze mówiąc tak po motoryzacyjnemu to większość parkowałbym tam "na zderzaki" i wcale nie martwiła się tym, że swoje cacuszka rodowe poobija :D.
Ciekawe kto się obruszy i z minusa za tekst pojedzie? :D
Dobra to teraz ja ale świetlenie z drugiego pierścienia z sześcioma płaszczyznami - normalnie choinki nie muszę w tym roku nabywać :D
No to jeszcze kosmiczna wersja mojej Cytrynki :)
No dobra, poswintuszylismy jako stare zwyrole, teraz kropka nad i:
Należy zauważyć, iz panie przedstawione na zdjęciu, są wysokowykwalifikowanymi czirkami, czasem zastanawiam się jak one to robią, oczywiście pozartowali my sobie ale trzeba nadmienić, iz owe dziewczęta są nieodlacznym elementem spotkań naszych koszykarzy i to na poziomie światowym, tu z tego miejsca pragnę podkreślić, iz należy im się ogromny szacunek i podziw za trud i prace oraz serce, które wkladaja w swoja pasje, wszelkie komentarze, naruszające ich godność, będą niemile widziane, dopuszczalny jest tylko zachwyt i podziw.:-)
Pragnę im z tego miejsca serdecznie podziękować i pozdrowic życząc im dalszych sukcesów.
Żeby nie byli, teraz parę zdjęć, które można podziwiać...
Trud.
Poświęcenie.
Ryzyko.
Sztuki walki.
Gimnastyka.
Cheerleaders Flex Sopot!
pozdrowionka
No ja bym nie potrafił tak zrobić jak one czyli są nieźle wyćwiczone :). Przy pierwszej pozie chyba coś by mi gdzieś pękło :D
Generalnie widzę, ze wątek umiera, dzery się czasem pojawi niczym obcy przebudzenie a reszta śpi.
Tym razem mecz.
pozdrowionka
Ps
Dzięki uprzejmości jednego użytkowników wiem co robię źle będę wypracowywał workflow i się poprawie:-)
Janeczek dzięki za czirki, jak zawsze fajne zdjęcia.
CzaRmaX twoje foto-zabawy bardzo fajne, komentarze również, szczególnie spodobała mi się opowieść o nocnym hdr.
Pozdrawiam.
ode mnie molestowany żubr w Spale.
Załącznik 75569
Zabawa nie do końca mikro bo szkło dość duże - 14-54.
"Ułamki sekund" różnicy a jaki świat inny.
Zdjęcia prosto z epl1 jedynie zmniejszone.
Załącznik 75606Załącznik 75607
O jej! Sylwester?:-)
pozdrowionka
Dzisiaj kilka obrazków wotywnych z Monte San Angelo we Włoszech.
Pozdrawiam
Fajne te wotowe obrazki - kawał ludzkich historii jest na nich zapisana i wszystkie z happy endem :)
MOJE NAJNOWSZE DZIEŁO - PATRZEĆ I PODZIWIAĆ SŁOWA KRYTYKI NIE ZNIOSĘ!!!!!!!
Dzieło się zwie "Przejście kostką brukową grozi szyną w klawiaturę". Dzieło to opowiada o ciężkim losie człowieka brnącego przez życie, które jest jak kostka brukowa - szare i spękane, zrysowane końskimi kopytami i TIR'am nadmiar przeładowanymi. Kałuża to hektolitry łez wylanych nad brazylijskimi serialami. Szyna symbolizuje tą nieznaną granicę, którą boimy się przekroczyć a jak już ja przekroczymy to nigdy nie wiemy co za dalszy scenariusz zostanie nam nam napisany przez klawiaturę przeznaczenia :). Qrwa mnie to rypie nad ranem :D
3 godziny w kiblu nad tym dumałem więc ZERO KRYTYKI :-P
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1354507875
Janeczek to Ty mi chyba pisałeś o nie goleniu się przez dwa tygodnie, wyciućkanym pecie w ustach, golfie, wytartej marynarce i błądzącym wzoru? Ty wiesz, chyba muszę spróbować a wtedy nie się boją Ci co moje dzieła ocenili na mniej niż 4 :D
Nie ja ale jesteś na dobrej drodze do obledu:-)
Mnie się nawet zdjęć nie chce robić mam odruch wymiotny do otoczajacego mnie świata...
pozdrowionka
Ps
Czirki w czwartek...
To idź żygnij sobie to Ci pomoże bo po co się męczyć? :-P
Nie chce Ci się 4 liter ruszać to pofoć sobie wszystko co jest na biurku w różnych pozach - może być zabawnie bo zaczyna się postrzegać pewne różne śmieszne detale :)
Qrwancka je muszę te B i C (nie będ pisał B&W) przestać strzelać bo zaczynam świat na szaro widzieć :D
Masz tu trochę HDR'owych kolorów jesieni tak na zachętę do uśmiechu i nie łam się bo co ma być to będzie, ponieważ inaczej być nie może a musi być dobrze :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1354574556
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1354574736
A tutaj masz przejście do krainy krasnali - widzi się tam krasnale jak się człowiek ujara :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...9&d=1354574738
Ładne Tobie wyszły, te obrazki.
A dzięki BIKER, wszystkie 3 to HDR'y :)
Jakaś posucha tu panuje!!!
Jako, że mam KITOWY obiektyw to wrzucę Wam NAJWIĘKSZE KITO-KICZE minionego lata :D:D:D
KITOWEGO pajączka na KITOWEJ pajęczynie z KITOWYM tłem czyli MAKRO ala ola KITY RULEZ :D
Załącznik 75811
KITOWĄ dioramę w jakże KITOWEJ polskiej scenerii pola.
Załącznik 75812
A także KITOWE niebo w DRAMIE jakże przez niektórych uważaną za KITOWĄ możliwość focenia :D bo nie ma to jak jedynie słuszna możliwość poPSutych zdjęć przez KITOWE oprogramowanie aparatu w normalu :D
Załącznik 75813
Będzie też miejsce na KITOWE zielone jabłuszko złapane w KITOWYM STREET'owo ogródkowym kadrze :). Chciało mi wpierd........ na kwaśne jabłko jak zobaczyło, że je focę z pod krocza dla niepoznaki ale za słodkiego gryza odpuściło :D
Załącznik 75814
No i na jakiś KITOWY kwiatek też się znajdzie miejsce w jakże KITOWEJ kolorystyce niezgodnej z Canonami powszechnie przyjętych Olostylów Nikonu nie potrzebnych - no chyba, że tylko przydatnych na FUJIARKĘ szanownego Pana Sonica tego od przeuroczej wać panny Soniy z kraju kwitnącej aberracji bo tak na prawdę to nikt nie ma monopolu i racji :)
Załącznik 75815
No i podstawa to trochę KITOWEGO paskudnego CzaRmaX'a co nijak ma się do ogólnego ładu i składu ramowego wtłaczania w formę poprawności hehe :D
Załącznik 75816
Choc czysta kucy masz w tej swojej furze?:-)
Nie wezne aparata, bo nie mam jak, pomijając czas na zdjęcia:-)
Ale jutro się poprawie...wiele się dzieje w Trójmieście ale mnie się najzwyczajniej nie chce lazic i palić paliwa...
pozdrowionka
Ciężarówkami jezdzisz?:-)
Jutro dzięki ale... Nie będa chyba z mikro.
Testujemy male, brzydkie oblesne badziewie bez zoltego paska:-)
pozdrowionka
Ja nie jeżdżę tymi ciężarówkami ale ktoś z mojej rodziny je posiada. Pierwsze to Porsche a drugie to Audi. Najlepsze jest to Audi z dodatkowo zczipowane, takie niepozorne i wygląda jak samochód rodzinny bo to kombi a wyróżnia je jedynie ciąg czerwonych napisów na tylnej klapie :). W czasie przyśpieszenia lepiej nic nie pić bo się oblać można :D
Testuj co chcesz tylko wstawiaj fotki zabawnie natchnione :). Ja lubię logo Olka ale to tak od dziecka mi został sentyment lecz bić się o nazwy nie zamierzam ani minusować z tego powodu :)
Uprzejmie informuje, ze czirek nie będzie.
Zdjęć ode mnie więcej chyba tez nie.
Odpoczywam od tzw fotografii.
Może na zawsze.
Dopadla mnie zmorą i nie chce puścić.
pozdrowionka
Nie rób nam tego! Nie dość, że za oknem zimno, to jeszcze czirek ma nie być? To nieludzkie po prostu