Odp: E-M10 - OMD dla początkujących?
Srebrny IMHO ładniejszy. Czasem chodzi nie tyle o to żeby być niezauważalnym, co raczej dobrze nie być odbieranym poważnie. W jakiejś cerkwi fotografowałem do woli białym epeelem z 20/1.7, podczas gdy kobiecie z czarnym megazoomem zwrócono uwagę, że tu nie wolno fotografować ;-).
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Srebrny IMHO ładniejszy. Czasem chodzi nie tyle o to żeby być niezauważalnym, co raczej dobrze nie być odbieranym poważnie. W jakiejś cerkwi fotografowałem do woli białym epeelem z 20/1.7, podczas gdy kobiecie z czarnym megazoomem zwrócono uwagę, że tu nie wolno fotografować ;-).
Podpisuję się rękami i nogami.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
no może bez przesady bo fajnych aparatów nie brakuje w rynkowej ofercie... ale bez względu na to czy w OJ czy nie, na pewno jest to ciekawa propozycja
Panowie, niech ktoś powie co to jest OJ, bo za chiny nie potrafię tego rozszyfrować.
Cytat:
Zamieszczone przez
epafras
Panowie, niech ktoś powie co to jest OJ, bo za chiny nie potrafię tego rozszyfrować.
Oj, oj, oj... jest jeszcze ojojoj :) A na serio, to zobacz sobie, co ma na zielono np. koleżanka wyżej nad zdjęciem napisane i skojarzysz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
epafras
Wyjaśniłem via PW, w tym przypadku potrzebne tylko zgłoszenie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
To w Gładyszowie było :-P
To chyba najbardziej niepoważne body to czerwone e-pl3.
Cytat:
Zamieszczone przez
luc4s
To chyba najbardziej niepoważne body to czerwone e-pl3.
Pod względem możliwości zakupu najmniej poważnego body to chyba wygrywa Pentax :D
Cytat:
Zamieszczone przez
PanMarecq
Pod względem możliwości zakupu najmniej poważnego body to chyba wygrywa Pentax :D
Ciekawi mnie jaki jest popyt na takie śliczne Barbie cudeńka.
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Ciekawi mnie jaki jest popyt na takie śliczne Barbie cudeńka.
chciałbyś produkować?