Odp: bez tytułu - po prostu.
Z ostatniej serii najbardziej podoba mi sie S043. Nie wiem dlaczego ale jakoś wolę gdy portret jest choć trochę obcięty. Takie całościowe (że widać całą głowę/postać jakoś mniej mi się podobają) Autoportret S022, który był tak szeroko omawiany i poprawiany też miał coś w sobie, może właśnie przez te niedoskonałości bo późniejsze poprawki/przeróbki jakoś mniej mi się podobały ;-)
2 załącznik(ów)
S044
Wydaje mi się, że zastosowałaś zbyt agresywną obróbkę i wyostrzanie. Przy ISO 100 wyszedł bardzo wyraźny szum, dość drażniący na ładnym skądinąd zdjęciu.
Porównaj:
Twoje: Załącznik 83034 po poprawce: Załącznik 83033
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
S044
Wydaje mi się, że zastosowałaś zbyt agresywną obróbkę i wyostrzanie. Przy ISO 100 wyszedł bardzo wyraźny szum, dość drażniący na ładnym skądinąd zdjęciu.
Porównaj:
Twoje:
Załącznik 83034 po poprawce:
Załącznik 83033
Fakt widze teraz różnicę... ale przy moim malutkim wyświetlaczu (15'') taki szum jest słabo widoczny. ;/
Cytat:
Zamieszczone przez
Mart_uszka
Bardzo fajna kolorystyka.
Fajna ostatnia seria. Czekam na wiecej.
Pozdrawiam.
4 załącznik(ów)
Witajcie :)
Chciałabym Wam zaprezentować efekty pracy z nowym (moim nowym) obiektywem Pallas- auto f1.8 50 mm
Manual pełną parą ...
Przedstawiam Justynę ... pierwszy raz pozowała.
S045. Załącznik 84338S046.Załącznik 84335S047.Załącznik 84336S048.Załącznik 84337
Dziękuje za odwiedziny i komentarze ;)
Na 1 i 2 podoba mi się fajna mgiełka, mydełko tego obiektywu. Do niektórych portretów może być to fajne. Niestety nie do wszystkich.
2 - przepałom mówimy nie!
Co to w ogóle za wytwór ten obiektyw? Wie kto? :)
Najfajniejsze jak dla mnie nr 4, choć może w kwadrat bardziej może? :roll:
T.
Fajne zdjecia, a S048 najfajniejsze :-)
Zgodze sie-048 chyba najlepsze,na drugim foto z wrzutki draznią przepalenia-a jest fajne :)
Nic nowego nie napiszę S048 the best ale reszta też przyjemna.