4 załącznik(ów)
Odp: cissic - rozne moje zdjecia
Poniedziałkowy spływ ze Świdra do Warszawy. Pogoda momentami była fantastyczna ;)
Ze Świdra właściwie zdjęć nie mam. Rzeka jest totalnie płytka i każda chwila nieuwagi kończyła się na mieliźnie. Ponizsze zdjęcia strzeliłem pomiędzy wyspami Świderskimi a Zawodowskimi. Moim zdaniem to najładniejsza Wisła w okolicach Warszawy.
1,2,3,4
Przyjemnie,cieplo,kajakowo.
2-moze do cz-b?
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
Przyjemnie,cieplo,kajakowo.
2-moze do cz-b?
To dobry pomysł i nawet o tym myślałem ;)
Poniżej jeszcze kilka strzałów z Wisły. Tak jak wspominałem wyżej słoneczko niestety uciekło...
5,6,7,8
3 jest świetne, a na 7 kto to jest?? WIŚLANY IRONMAN:shock:
napisz coś o tym zjawisku, może to tajne warsztaty wojskowe:mrgreen:
cały czas kajaki na wiśle spotykane są dość rzadko
w sobotę wybieram się na wdę czarna woda - osowo leśne, taki jednodniowy wypadzik. oby nie padało bo dzieciaki jadą
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
3 jest świetne, a na 7 kto to jest?? WIŚLANY IRONMAN:shock:
napisz coś o tym zjawisku, może to tajne warsztaty wojskowe:mrgreen:
cały czas kajaki na wiśle spotykane są dość rzadko
To flyboard. Lekko się zdziwiłem, że coś takiego jest na Wiśle. To była jakaś pokazówka w Porcie Czerniakowskim. Były jakieś kamery itp itd...
https://www.youtube.com/watch?v=WhJiW8NA-BE
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
w sobotę wybieram się na wdę czarna woda - osowo leśne, taki jednodniowy wypadzik. oby nie padało bo dzieciaki jadą
Znam, znam. Zaliczyłem praktycznie całą Wdę na kajaku. Kumpel ma dom nad rzeką w Starej Rzece a że jest świrem kajakowym to do tej pory mam właśnie na Wdzie rekord przepłyniętych km w ciągu jednego dnia - 70km. Na więcej nie mam ochoty ;)
6 załącznik(ów)
Kilka strzałów "na szybko" z okolic Białegostoku. Dokładnie z Nowej Woli.
1,2,3,4,5,6
ech te domki to aż proszą się by je poprostować, a bele słomy jakieś nieostre takie... popatrzeć miło ale nic więcej :(
Jeszcze mozna zobaczyc takie klimat polskiej wsi.
Foty spływowe fajne, chmurki swietne :-)
1 załącznik(ów)
Bele są owinięte drutem i folią. W słońcu tworzą się bliki i to powoduje to wrażenie nieostrości. Specjalnie dla Ciebie i troszkę dla siebie wrzucam poprawioną jedyneczkę :)
Lubie takie zdjecia z serii-by na calym swiecie wojna....a tu spokoj bialostockiej wsi.