Odp: początki fotorelacji [ jerryg 3 ]
Wszyscy pojechali na zlot... stąd takie echo;)
A serio - po pierwsze wydaje mi się, że skoro taka jest specyfika studio, to wręcz nienaturalne może się okazać usilne dążenie do kadrowania bez sufitu.
Jest ciasno, taki jest klimat miejsca, to dlaczego tego nie pokazać na zdjęciach? No chyba, że ten sufit jakiś wyjątkowo mało urodziwy?
Inna opcja, jaka mi na szybko przyszła do głowy, to kadrować... lekko z góry:)
Na pewno będzie oryginalnie i raczej sufit w kadr się nie załapie:)
Wystarczy niewielki taboret, stopień itp. Myślę, że mogłoby to wyjść ciekawie - kilka takich fotek w odmiennej perspektywie w całej serii.
Jaka jest wysokość pomieszczenia?
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
Wszyscy pojechali na zlot... stąd takie echo;)
A serio - po pierwsze wydaje mi się, że skoro taka jest specyfika studio, to wręcz nienaturalne może się okazać usilne dążenie do kadrowania bez sufitu.
Jest ciasno, taki jest klimat miejsca, to dlaczego tego nie pokazać na zdjęciach? No chyba, że ten sufit jakiś wyjątkowo mało urodziwy?
Inna opcja, jaka mi na szybko przyszła do głowy, to kadrować... lekko z góry:)
Na pewno będzie oryginalnie i raczej sufit w kadr się nie załapie:)
Wystarczy niewielki taboret, stopień itp. Myślę, że mogłoby to wyjść ciekawie - kilka takich fotek w odmiennej perspektywie w całej serii.
Jaka jest wysokość pomieszczenia?
Heh, te zloty. Marzę, żeby do nich dołączyć. A wysokość studia to dwie dłonie nad moją głową. To tak żartobliwie, bo nie wypada mi zdradzać co do centa. Tak jak pisałem, wziąłem na drugą sesję fishaja, ale jak wyszło okaże się za jakiś czas.
A jak do tej pory ?
547, 548 i 551 mi pasują. Nie ma tam muzyków, ale... klimat czuję:)
Kilka sportowych do oceny.
552.
553.
554.
555.
Podoba mi się 552. - "w oczekiwaniu na piłkę" :wink:, natomiast patrząc na 554. i 555. tylko obecność piłki wskazuje na dyscyplinę, gdyby jej nie było to odnosiłbym wrażenie, że chodzi o jakieś sporty walki. :grin:
Czołem Jerryg3!
Znowu tu wlazłem i znowu mi się podoba i studio i sport.
Rozwijasz się, a to cieszy.
548 i 550 wpadły mi w oko , na sporcie sie nie znam , nie skomentuję...
AP.
Z poprzedniej wrzutki podobają mi się 547, 548 i 551. Na sportowych sie nie znam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Czołem Jerryg3!
Znowu tu wlazłem i znowu mi się podoba i studio i sport.
Rozwijasz się, a to cieszy.
A cieszy, cieszy. Jak widzę, że tutaj wpadasz to banan rośnie. Zaglądaj częściej, będę bardziej szczęśliwszy.
Wszystkim dziękuję. Co do sportu, nie trzeba się znać na nim samym, tylko na zdjęciach. Ostatnia seria cieszy, choć mecz taki sobie. Gdy w rogrywkę wpletli sporty walki, już taki nudny nie był :wink:
Fajne scenki z boiska wylapane. Brawo.