Odp: Moje spojrzenie na świat
dzieciaki wyszly przednie, a zwlaszcza pierwszy tzn Ten,co tez cos dostal. Wyprawa super, marzenie. Ja narazie tylko Egipt :( ze wzgledu na rafy i dzieciaki, teraz ciut nizej do Marsa, ale i tak to baaaaaardzo daleko od Afryki tej z naszych wyobrazen, czy Twojej wyprawy. moze kiedys. Teraz pozostaje sledzic Twoj watek, tak ze prosze nie oszczedzaj na wrzutach :)
Wiesz co Lola? To ty se ganiaj po Afryce, a ja się fotami będę napawał!
No po prostu genialny jestem!:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
K_Puchatek
W końcu znalazłem trochę czasu żeby na spokojnie przejrzeć całość.
Świetny reportaż, kapitalnie się ogląda (i czyta) w taką zimnicę, dzięki i dawaj więcej...
Pozdrawiam
Witaj Kubusiu, cieszy mnie Twoja wizita :)
No i do zobaczenia mam nadzieję na zlocie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomasz.G
dzieciaki wyszly przednie, a zwlaszcza pierwszy tzn Ten,co tez cos dostal. Wyprawa super, marzenie. Ja narazie tylko Egipt :( ze wzgledu na rafy i dzieciaki, teraz ciut nizej do Marsa, ale i tak to baaaaaardzo daleko od Afryki tej z naszych wyobrazen, czy Twojej wyprawy. moze kiedys. Teraz pozostaje sledzic Twoj watek, tak ze prosze nie oszczedzaj na wrzutach :)
Dzięki, będzie mała przerwa w dostawie, bo jutro wyjeżdżam na narty ;)
Aha, w Kenii też są rafy. Nurkowałam w Watamu i spotkałam Nemo. Bajerancko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wiesz co Lola? To ty se ganiaj po Afryce, a ja się fotami będę napawał!
No po prostu genialny jestem!:grin:
No ba!
P.S. Już zaplanowana kolejna wycieczka. Tym razem prócz Kenii w planach jeszcze Tanzanja i Zanzibar :mrgreen:
"Dzięki, będzie mała przerwa w dostawie, bo jutro wyjeżdżam na narty ;)
Aha, w Kenii też są rafy. Nurkowałam w Watamu i spotkałam Nemo. Bajerancko :)"
nie jedź na narty...zimno......paluszki odmrozisz i czy będziesz focić...;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
nie jedź na narty...zimno......paluszki odmrozisz i czy będziesz focić...;-)
Jadę do Włoch. Praktycznie powinno być (zawsze tak było) cieplej. Ale nie będzie. 15 stopni mrozu nadają :???:
No nic to. Najwyżej po stole będziemy jeżdzić :-P
nie no tam ciepło.......;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
No ba!
P.S. Już zaplanowana kolejna wycieczka. Tym razem prócz Kenii w planach jeszcze Tanzanja i Zanzibar :mrgreen:
No pojechałbym, ale Wiesz ... na mnie baby lecą i każda cholera, czy febra mnie złapie, więc wolę być ostrożny ... .
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
nie no tam ciepło.......;-)
Mi nie robi różnicy. Poniżej +15 mnie jest zimno...
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No pojechałbym, ale Wiesz ... na mnie baby lecą i każda cholera, czy febra mnie złapie, więc wolę być ostrożny ... .
E tam... ;)
Co prawda kadry te zaliczam do albumowo-wakacyjnych ale...Taka zimnica więc coś miłego dla oka czyli Wyspa Robinsona.
92. Plaża
93. Parasole (w prawym górnym widać włoską platformę San Marco patrująca przed somalijckimi piratami).
...cóżeś mi uczyniła niewiasto tym wrzuceniem swoim......:'-(
u mnie w pracy +8 a Ty takie............:-(
...a umnie ciepelko w robocie i nie da sie schlodzic biura :) Pochwalilbym sie moimi nemokami ale jestem noga z zalaczaniem zdjec :( Pewnie pojawia sie zimowe scenki w Twojej galeri.