A dzisiaj, właściwie wczoraj powrót do mojego E520 i badyle kolorowe na placu Grzybowskim :)
Wersja do druku
A dzisiaj, właściwie wczoraj powrót do mojego E520 i badyle kolorowe na placu Grzybowskim :)
Siema.
Co do koncertu, to powiem CI, że ta "inteligentna małpka" nieźle dała radę z koncertem. Jestem pozytywnie zaskoczony.
Co do kwiatków, to jestem na nie. Ostatnio u Jagger'a siedzę w galerii. Ten to ma dopiero fajne badyle. Oczywiście makro-badyle.
Pozdrawiam.
Chimol,
Dzięki za odwiedziny i parę słów komentarza. Byłem naprawdę zadziwiony co potrafi to maleństwo (XZ-1) fajnie że mimo dosyć dużej odległości od sceny można bez problemu podnieść aparat go góry i zrobić fotkę znad tłumu :)
Badyle badylami pozostaną, bardziej próbowałem pobawić się kompozycją i kolorem niż makro :)
Warszawska noc muzeów i rekonstrukcja odbicia budynku PAST'y Państwowej Akcyjnej Spółki Telefonicznej. Zapraszam do oglądania i komentarzy :grin:
Piatka najbardziej mi pasi z ostatniej wrzutki.
Dawno nic nie wrzucałem, aby wątek nie umarł dzisiaj pokażę Wam fotki rowerowe inaczej :P
Bardzo ciekawy jestem Waszych opinii :grin:
zanim powiększyłam podobało mi się pierwsze. jednak po powiększeniu nie ma już takiego fajnego efektu.
zdjęcia staranne ale jakoś nie do końca mi podchodzą. Myslę że to kwestia gustu
Magda,
Dziękuje za odwiedziny i komentarz, mam nadzieje że wrócisz jeszcze do tych zdjęć i Ci się choć trochę spodobają :)
Dla mnie trojka najbardziej pasi.
Waruga dziękuję za ocenę :)
Dzisiaj chciałem Wam pokazać serię kwiaty polskie parkowe.