113 z cygarem, dobre, rozbawiło mnie
Wersja do druku
113 z cygarem, dobre, rozbawiło mnie
Na 113 widziałabym trochę przestrzeni po lewej. Jest bardzo wąsko i trochę ciasno przez to.
Dzieki Krzysiek, ci panowie to uczestnicy czegos w rodzaju pochodu, ktory organizuje sie kazdego roku dla uczczenia zakonczenia "krolowania" arabow w naszym miasteczku.
Jolly, te fotki to nic wielkiego, trudno bylo strzelic cos lepszego przy ogromnym natlochu turystow, ktorzy wcinali sie se wszystkich stron...:roll:
Mam troche materialu, nad ktorym musze troche popracowac, ale jak juz wspomnilam w tej chwili brak mi czasu....niestety trzeba sznowac prace, bo z nia coraz gorzej :???:
..pierwsza niesmiala proba z panoramka....Jak na poczatek tylko z 4 fotek.
Ciekawa jestem co o niej myslicie...:wink: Ja osobiscie mam watpliwosci z ostroscia...nie wiem jak osiagnac efekt dobrze wyostrzonego zdjecia, ale aby zarazem zostalo ono "gladkie"....chetnie uslysze jakas podpowiedz :grin:
Woj z cygarkiem zabawny i przez to zatrzymuje wzrok. Panoramka przyjemna i widok ładny. W tym jednak przypadku postarałbym się występlować tablicę z reklamą która daje dość mocny nie porządany akcent.
Dziekuje za opiniej Wiejo, masz racje z ta reklama....nie zwrocilam na nia zbytniej uwagi :cry:
Teraz jak patrze to tez mi przeszkadza, moja uwaga w tym wypadku skierowana byla na calosc jako panorama, a nie na drobne szczegoly....przy nastepnej skupie sie bardziej :-P
Panorama fajna (poza tą reklamą :wink:). Zastanawiam się, czy nie ma tam innego miejsca, żeby "zrobić" tą górę w ogóle bez tych zabudowań? :roll:
Czesc Helmuth!!! Fajnie, ze znowu jestes :grin:
Bede musiala napstrykac troche tych panoramek aby nabrac praktyki:wink:
Gore mam bez budynkow przed nia ale bardziej oddalona, bo to byla jedyna mozliwosc uchwycenia resztek tego zamczyska bez przeszkod.
Musze jeszcze nad nia troche posiedziec bo strzelalam z reki, bez statywu koncowka obiektywu i jak dla mnie to jakosc cos nie tak :roll:
A tymczasem podczas porzadkow w fotkach z Valencji, znalazlam cos takiego....:mrgreen:
bombowe, szkoda, z za malo oddechu u góry, brakuje mi 2 milimetrów,choć może się mylę???
Podoba mi sie, całkiem przyzwoita obróbka :grin:
A... serdecznie pozdrawiam :grin:
No witaj!!! Ciesze sie, ze Ci sie podoba Beatko.
U gory efekt byl zamierzony, dociagniety do czobka iglicy, nie chcialam dac jej ani jednego milimetra oddechu z zadnej strony :mrgreen:
Ja tez Ci bardzo pozdrawiam :grin: