Wersja do druku
"za płotem" podoba się. Pozdrawiam.
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Pięknie podany :) Mniam mniem.Za tydzien jest impreza. ---------- Post dodany o 18:52 ---------- Poprzedni post był o 18:51 ---------- Cytat: Zamieszczone przez witia "za płotem" podoba się. Pozdrawiam. Dzieki.Ja nie Kargul ani Pawlak.
Prymulka https://forum.olympusclub.pl/imgimpo...oGF0_aMN-2.jpg źródło
Nie wiem, czy się liczy, nie ja robiłem fotkę, ale zrobiona moim aparatem. :roll:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Nie wiem, czy się liczy, nie ja robiłem fotkę, ale zrobiona moim aparatem. :roll: A jak ktoś Twoim samochodem zarobi mandacik ???:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez tropic A jak ktoś Twoim samochodem zarobi mandacik ???:mrgreen: W zasadzie niemożliwe, kocham moją Madzię i nikomu nie użyczam. :evil:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 W zasadzie niemożliwe, kocham moją Madzię i nikomu nie użyczam. :evil: A Olka oddałeś !!:grin:
Cytat: Zamieszczone przez lisiajamka1 Ogrodowy oset :) Ale światło piękne!
Cytat: Zamieszczone przez tropic A Olka oddałeś !!:grin: No, dziewczę prosiło, to mi serce zmiękło. :oops: Olków mam kilka, to mogłem. :mrgreen: Ale od Madzi wara. :evil:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 No, dziewczę prosiło, to mi serce zmiękło. :oops: Olków mam kilka, to mogłem. :mrgreen: Ale od Madzi wara. :evil: Zawsze mówię: żony i samochodu się nie pożycza.:evil: