Będzie więcej zdjęć. :-P Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Wersja do druku
Będzie więcej zdjęć. :-P Tymczasem fota moich tancerzy:
1285
Wyobraź sobie, że Twoja córuś za kilka lat przychodzi z takim "obcym" wszczepionym pod skórę - brrrrr... paskudnie to wygląda.
Fajoskie te zdjęcia z tatoofestu. To bardzo wdzięczny temat ale relacje zwykle wyglądają podobnie - ot - wydziarany dziara wydziaranego. Tu jest podobnie ale wychwyciłeś ciekawe osoby i sympatycznie je pokazałeś. Starsza pani wymiata.
Kiedyś marzyłam o fajnej dziarze, cieszę się, że nie uskuteczniłam swego planu ;)
Staram się, żeby w wątku nie było nudno, więc stosuję metodę płodozmianu. Dawno nie było żadnego streeta.
1286
o WOW :shock: :shock: :shock:Na ostatnim zdjęciu jest chłopak z mojej szkoły (znam tylko z widzenia) i kuzynka mojej koleżanki :grin: haha ale sie zaskoczyłam :shock: ale świat jest mały :!:
Apropo zdjęcia- dobre :)
Zdjęcia z Tattofest świetne,gość z żelastwem w ciele robi wrażenie,tak samo jak ta starsza kobieta.
Parasolka odlot! :)
Tancerze jak nie Twoje. ;)
No a przecudnego stworzenia domagam się stanowczo więcej w tym wątku! ;)
Pozdrawiam.
Widzicie jak street pomaga, to lepsze niz nk :P
Wersja Night'a co do Natali niestety ale lepsza :) Na tancerzach chyba cien od reki na twarzy przeszkadza
Co piłeś? Ja "w Natalii" nic nie poprawiałem :) To tylko cytat był :D
Tancerze fajni ale tancerce na twarzy przydało by sie bardziej jednorodne światło. Chłopak z gitarą i zapatrzona w niego dziewczyna przyjemne.