Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
jasne :D
Trzasłaś obcasami?:roll: Bo niesłychać w Markach...:mrgreen:
---------- Post dodany o 15:10 ---------- Poprzedni post był o 15:09 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Eeeee tam, zaraz się poddawać. Mam na zbyciu komputer, nie jest to szczyt techniki, ale procek ma (chyba) 1, 5 GHz.
Monitor musiszsobie załatwić sama.
Koszt = uśmiech nr 6 :mrgreen:
Chcesz ?
O! Widzisz?? Wick, od razu lepiej. :grin:
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Eeeee tam, zaraz się poddawać. Mam na zbyciu komputer, nie jest to szczyt techniki, ale procek ma (chyba) 1, 5 GHz.
Monitor musiszsobie załatwić sama.
Koszt = uśmiech nr 6 :mrgreen:
Chcesz ?
Uśmiech :D na ten zawsze możecie liczyć :). Dziękuję za chęć pomocy... Właśnie czekam na komputer od znajomego (jak pisałam wcześniej). Zobaczę jak długo będzie trwała wymiana sprzętu w jego biurze... Bo znając go, to zawsze dużo mówi a mało robi. Będę miała na względzie twoją propozycję:)
Dziękuję!
1 załącznik(ów)
Tylko nie krzyczcie na mnie... :) W odpowiedniej wielkości... co do jakości... sami oceńcie :)
Wstawiam kontrolnie.
from... PS touch
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Tylko nie krzyczcie na mnie... :) W odpowiedniej wielkości... co do jakości... sami oceńcie :)
Wstawiam kontrolnie.
from... PS touch
Nie trafiona ostrość. :grin:
:lol: Jasne! Jasne! Jasne!
Ale rozdarłeś dziób..... Miej serce...:shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
Wywolany Przez Czarusia do tablicy (nie lubie Lodzi, jeny jakie dziury):), dziele siem:
ios - platny filterstorm, rawy na nim robilem w pelni profi narzedzie chyba najlepszy na male systemy
android - snapspeed, aviary, picsart, picshop, pixlrexpress choc ostatnio zaczalem zabawe ps touch na galaxy note 2 10.1 malzowiny
win - acdsee pro, przede wszystkim za swiatla/cienie i ogolna szybkosc dzialania, program niedoceniany w dobie lr acr i innych
ubuntu - darktable, rawtherapia i kiedys bibbla uzywalem, niezly byl
przenosne urzadzenia, niestety przy iosie androidowe apki to takie troche zabawki do fejsa
pozdrowionka
Aleś pomógł!!! A po Polsku to jak by to brzmiało? W moim wieku to już tylko uniwersytet trzeciego wieku ratuje, może bym coś zakminił!:roll:
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Trzasłaś obcasami?:roll: Bo niesłychać w Markach...:mrgreen:
Trzasnęłam i to nie byle jakimi... :D
Nie słyszałeś???
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Trzasnęłam i to nie byle jakimi... :D
Nie słyszałeś???
...a to echo grało... :-D
a,,, jak z jakością zdjęcia bucików?