Odp: Spacerowe ciekawostki - wątek zbiorowy
Cytat:
Zamieszczone przez
bobdylan
Wielka sobota, spacerujemy sobie z żoną wiejską dróżką. Ja oczywiście zapatrzony w wyświetlacz aparatu. Nagle czuję jak mnie partnerka szarpie za rękę i ciągnie do tyłu. Zdążyłem zobaczyć jak zwierze, centralnie przede mną, podnosi łeb. Jeszcze dosłownie dwa kroki i święta na pewno długo bym pamiętał. :eek:
Załącznik 115680
Oj tam, oj tam - śliczna sztuka :D
... piecze jak od szerszenia. Jak ważysz tak ponad 70 kg to nawet do doktora nie ma co iść - chyba że jaka alergia albo cóś :mrgreen:
Kurde co to za wieś co asfalt mają :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Oj tam, oj tam - śliczna sztuka :D
... piecze jak od szerszenia. Jak ważysz tak ponad 70 kg to nawet do doktora nie ma co iść - chyba że jaka alergia albo cóś :mrgreen:
Kurde co to za wieś co asfalt mają :shock:
Szymbark, ta dróżka pod kasztelem - więc uważaj. :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
bobdylan
Szymbark, ta dróżka pod kasztelem - więc uważaj. :wink:
Fajnie, ale wszędzie są :D
1 załącznik(ów)
Walczymy o swoje..Załącznik 116274
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
... piecze jak od szerszenia.
Hehe. Uśmiałem się:-) Tylko jak piecze uwalenie przez szerszenia, to nie wiem. Znam jednak przypadek ukąszenia przez zygzaka. Całkiem niedawno przed świętami jeden niemądry człowiek próbował okiełznać żmiję. Kiedyś już to zrobił. Teraz się nie udało. Został ukąszony w palec(ręka). Zrobił ucisk i skierował się do szpitala na Wolskiej(zakaźny w Warszawie) Na początku spoko-lekki ból. Mimo podania surowicy opuchnięta cała ręka i po kilku godzinach mocny ból brzucha, który ustąpił po silnych lekach rozkurczowych. Facet wypisał się ze szpitala na własne życzenie po trzech dniach:-)
Dzisiaj na Brooklynie ;-)
Ciekawe czy ktoś ma zdjęcia z wczorajszego Międzynarodowego dnia Gwiezdnych Wojen? :)
1 załącznik(ów)
Wracając z Wysowej trafiłem po drodze na obrazek jak z dawnych lat. Prawdziwe sianko :-). Kto zna ten zapach to wie o czym mowa. Załącznik 119152
1 załącznik(ów)
Spacerkiem przez miasto :)