Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
.....i podaj pelna nazwe.Bo po jednej mnie glowa boli,druga za slodka a trzeca w takiej pekatej jak buklaczek butelce znakomita.Nie szkodzi nawet w najwiekszych ilosciach.Oczywicie pita w miare jak wszystko przeze mnie.
O tak Panie :mrgreen:
Glenmorangie
Highland Single Malt
Scotch Whisky
The
Oryginal
Przejrzałem zdjęcia. Przeczyściłem galerię z pionowych kadrów. Między kolejnymi zadaniami uruchomię dzisiaj głosowanie.
To jeszcze, proszę, moje foto usuń - ma nieprawidłowe proporcje boków.
Trzeci raz nie poproszę...
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Usunąłem.
... i?
o ile pamiętam 21-go wieczorem miałeś usiąść i uruchomić głosowanie, potem 24-go wieczorem głosowanie miało ruszyć, mamy 26-go i ani głosowania ani jakiejkolwiek informacji ani pocałujcie mnie wszyscy w d.....
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
... i?
o ile pamiętam 21-go wieczorem miałeś usiąść i uruchomić głosowanie, potem 24-go wieczorem głosowanie miało ruszyć, mamy 26-go i ani głosowania ani jakiejkolwiek informacji ani pocałujcie mnie wszyscy w d.....
Spokojnie:)
Cechą tego konkursu jest to, że nic nie jest stałe; ani zasady, ani terminy. Zmieni się termin(y) i będzie pasować;) .
Potem zrobi się głosowanie (kiedyś) i wtedy może się okazać, że wybrana 12 niekoniecznie wpasowała się w ramy regulaminu, więc albo się zmieni fotki (te wybrane), albo po raz kolejny formułę "konkursu";).
Ważne, że ustalono dokładne parametry wydruku oraz zasady kolportażu kalendarza:mrgreen:
Cos mi sie o uszy obilo,ze 2013 ma byc dopiero za dwa lata,ze taraz maja powtorzyc ten 2012 raz jeszcze.Jakis ekspryment grzybowy czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mamy czas :-P:-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Cos mi sie o uszy obilo,ze 2013 ma byc dopiero za dwa lata,ze taraz maja powtorzyc ten 2012 raz jeszcze.Jakis ekspryment grzybowy czy cus:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mamy czas :-P:-P
Mirek podobno wg. Majów kalendarz 2013 już niepotrzebny. :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
henry1
Mirek podobno wg. Majów kalendarz 2013 już niepotrzebny. :-D
No jak nie potrzebny??? A Apokalipsa??