Fajnie. Naprawdę przyjemnie.
Wersja do druku
Fajnie. Naprawdę przyjemnie.
Symatyczne:wink:
Gdzieś Ty ? :o
Dziś śmiało po raz kolejny mogę ponarzekać na sprzęt, na jakim pracuję. Może wydajność tego laptopa jest lepsza od poprzedniego, ale ... pracując w CameraRAW - bawiąc sie suwakami niestety na efekty muszę poczekać. Zatem edycja poszczególnych zdjęć jest baardzo czasochłonna.
Wczoraj - robiąc male doświadczenie, otworzyłam jedno ze zdjęć wyedytowanych na laptopie mojej koleżanki. Ah ... tak bardzo się różniły :(
Tymczasem zbieram każdego grosza na jakiegoś składaka stacjonarnego.
Zdjęcie Marysi - zimowej :) zamieszczam bez poprzedniego kadrowania ... (toż ja te oczy widziała ze białe :P ale dopiero później na innym sprzęcie :( )Załącznik 82372 i dodatkowo : Załącznik 82373
Do Waszej oceny chciałabym dodać jeszcze moje ostatnie wypociny. :)
Dzięki bardzo za wizyty :)
S40 S41Załącznik 82407
Ah. Są to pierwsze zdjęcia w moim domowym atelier obiektywem PALLAS-AUTO (:P) 50 mm f/1.8 :)
Szalejesz, postęp w piersiach dech zapiera i modelki masz fajne :)
jak dlaMNIE malo kontrastu ale ja jestem zboczony, bo lubie kontrast...
Sniezek troche na moje za bardzo bije po oczach, ta mala GO czasem az przeszkadza
dawaj jeszcze
pozdrowionka
Yh... Czy mógłbyś rozwinąć myśl .... ?
Chyba w dalszym ciągu poszukuję tematu zdjęć portretowych w którym czułabym się najlepiej.
a czas spędzony nad edycją kazdych zdjęć, uważam za małowystarczajacy, lecz proszę mi uwieżyć, że praca na moim aktualnym laptopie jest upierdliwa.
Czasem gdy PS wczytuje fotkę z CR ... lapek wymięka i o ... tra od nowa :P
A każda z tych dziewczyn stoi po raz pierwszy za obiektywem... Ale popyt na moim rynku jest :P
Po zdjęciach w plenerze zabrałam tą piękną blondynkę do mojego atelier gdzie mogła się ogrzać i ... w ogóle "odkryć" :) nie mogłam jej tak szybko wypuścić.
Mało tego, niedługo znowu się z nią spotkam ;)
S042. Załącznik 83023S043.Załącznik 83024S044.Załącznik 83025
Dziękuje wszystkim za liczne wejścia do mojego wątku.
Serdeczne dzięki za komentarze ;)
Pozdrawiam ;)