Bardzo fajne wrzutki. Mnie urzekło to pierwsze z kometą. Jelenie też ok. ale to nie to samo co leśne rykowisko. Pozdrawiam
Wersja do druku
Bardzo fajne wrzutki. Mnie urzekło to pierwsze z kometą. Jelenie też ok. ale to nie to samo co leśne rykowisko. Pozdrawiam
Zdjęcia z jeleniami bardzo fajnie wyszły. Komata zresztą też :-) Muszę poczytać, bo też nic o niej nie słyszałem.
To jeszcze raz poprawię kometą:mrgreen: Wczorajsza.
https://forum.olympusclub.pl/attachm...1&d=1363638155
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1363638166
Zmarzłem wczoraj okrutnie ale warto było:grin:
Załącznik 83961Załącznik 83962
A most nad Brdą ? Nowy ???
Ten, tego... Most o którym piszesz jest mi delikatnie mówiąc obojętny. Może i ładny, ciekawy ale dla układu komunikacyjnego miasta Bydgoszczy ma on pośrednie znaczenie a koszt jego budowy wraz z estakadą jest ogromny (jakieś 200 mln zł). Miasto ma za to problem z przejazdem na trasie dk 5 północ-południe. Poprzedni prezydent chciał budowy ekspresówki przez centrum miasta (polonista - wiedział lepiej) i tak długo o to walczył z GDDKiA (ci chcieli budowy obwodnicy), że w efekcie nie mamy ani jednego ani drugiego :|
Dodatkowo patron mostu... Przemilczę.
Nie mam zdjęć z tej budowy. Trochę z racji zawodu już się naoglądałem:wink: a trochę z powodu tego, że pracuje poza miastem, mieszkam na jego obrzeżach i kursuje często po pracy również poza miasto. W centrum bywam kilka razy do roku:mrgreen:
Ale przemyślę sprawę. W tym tygodniu reguluję ciśnienie w mojej wewnętrznej hydraulice bo zaczęło wariować i siedzę w domu:wink: Może wybiorę się popołudniu i złapię nastój wielkiej budowy o złotej godzinie, a co.
Czyli już wiem. Pytałem, bo dzisiaj w telewizorni z wielką emfazą o nim opowiadali i pokazywali.
Byczki super. Że Cię tak nie pogoniły jak się skapowały, że je fotografujesz ;)
A te komety to Wy tam w Bydgoszczy codziennie macie? :shock:
Dziś nietypowo: ludzie w kadrze:grin: Oczywiście nietypowo jak na mój wątek. Kilka zdjęć powstałych przy okazji DITLa.
Na zakupy.
Załącznik 84079Załącznik 84083Załącznik 84080Załącznik 84081Załącznik 84082
Tą kometę to fajnie ci się udało "złapać". Ja się kilka razy "zasadzałem" na nią i tylko mnie kark bolał :-).
Foty z kometa fajne, ostatnia wrzutka zakupowa swietna,