Odp: Zabawa z u43 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
ale czemu az 4 takie same foty?:)
Kolega nie marudzi, tylku wrzuca zdjecia :twisted:, w koncu to watek ze zdjeciami, czesto inspiruja inne osoby przegladajace.
Podaje szklo i przyslone, moze komus pomoze wyobrazic sobie czego mozna oczekiwac po danym szkle, szczegolnie nowych forumowiczom, moze tym co nie maja jakiegos szkla a sie zastanawiaja czy warto.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janeczek
obiektyw Ci zaparowal?:)
Wlaczylem manualne sterowanie ostroscia :cool:
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Pstryknąłem bo miałem m4/3 przy sobie
To jest wlasnie zaleta malego, przenosnego systemu, mamy go prawie caly czas przy sobie :lol:
* * *
OK, ostatnie portrety na jakis czas, przysiegam, Janek - jakby co - nie zagladaj :-P
Czerwiec 2010
G1, 45mm f/2.8 @ 2.8
G1, 45mm f/2.8 @ 3.5
* * *
Janek, za chwile bedzie zmiana klimatu, spokojnie :!:
O Boze! nieeeee, znowu ten smyk, juz mi sie sni po nocach:))))
ode mnie:
G1+55 1.2
strazak sam
a tu dziouchy se autoportreta zrobily
pozdrawiam serdecznie
Janek
7 załącznik(ów)
Całkiem świeże, tegoroczne:wink: tzw. FUN
3,4 i 6 Marku moc!
pozdrawiam serdecznie
Janek
PS
Dawaj Jerry, dawaj!
Jerry_R, niezły rzeźnik! Nie ten Twój urwis, tylko 45/2.8 oczywiście. :)
marek7001, 3 i 7, lecąca śnieżka super :)
Janeczek, strażak ciekawy ale to trzecie... No nie spodziewałem się tego po paniach prezeskach. Taką wideokonferencję to ja rozumiem... Choć nie koniecznie zrozumiałbym o czym była mowa. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Karol
Normalnie siedzi w aucie. Do czego zmierzasz?
To był żart. Widzę, że nie trafił na podatny grunt. "Zdjęcie przez szybę" to nie koniecznie musiało znaczyć to samo, co "zdjęcie z samochodu". Wyobraziłem sobie Ciebie z aparatem i tą szybę przed Tobą. Ale jeżeli coś, to ja nic, luz, przepraszam, dziękuję i proszę siadać. :)
Marek,
sprobuj nastepnym razem uzyc dluzszego czasu - sniezka sie rozmyje, mozesz na koniec ja przymrozic lampa na druga kurtyne :roll:
A jak dzieciaki jada na sankach - trzymaj je w jednym miejscu w kadrze, przez co rozmyjesz tlo i jeszcze uwadatnisz ruch :cool:
Poeksperymentuj :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Jerry_R
Marek,
sprobuj nastepnym razem uzyc dluzszego czasu - sniezka sie rozmyje, mozesz na koniec ja przymrozic lampa na druga kurtyne :roll:
A jak dzieciaki jada na sankach - trzymaj je w jednym miejscu w kadrze, przez co rozmyjesz tlo i jeszcze uwadatnisz ruch :cool:
Poeksperymentuj :mrgreen:
Wiem o co chodzi Jerry:wink: ale jak Fun to Fun, a myślałem, że śnieżek nikt nie zauważy. Ot i ja naiwny:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
myślałem, że śnieżek nikt nie zauważy
:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
Wiem o co chodzi Jerry:wink: ale jak Fun to Fun, a myślałem, że śnieżek nikt nie zauważy. Ot i ja naiwny:mrgreen:
Jerry jak ostatnio wpada, to zachowuje sie conajmniej nagannie niczym epikure:)
FUN!!! Panowie, F.U.N!
pozdrawiam serdecznie
Janek
w takim razie:
auto reuvenon 35/2.8 @2.8