Dzieki :) Nie nowa i nie partia, ruch stary jak swiat, ale znow jest potrzebny.Cytat:
Zamieszczone przez sławekb
EDIT Wlasnie zauwazylem: Jubileusz! 500 postow w tym watku :)
Wersja do druku
Dzieki :) Nie nowa i nie partia, ruch stary jak swiat, ale znow jest potrzebny.Cytat:
Zamieszczone przez sławekb
EDIT Wlasnie zauwazylem: Jubileusz! 500 postow w tym watku :)
Dobra, dluzsza cisza nastapila, wiec cas na kolejne fotki. Tym razem street w B&W. Dwie fotki z tego samego dnia, co reportaz powyzej. Zapraszam do komentowania tych fotek, jak i do komentowania reportazu! :)
[b]147. Where's everybody goin'?[b]
148. Zabytek zza kraty
Pzdr
147. bardzo fajnie złapane.
Dzieki :) Rozumiem, ze 148 juz nie? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Ernesth
Pzdr
147: Fajne ujęcie i GO.
148: podoba mi się niebo z Zygmuntem i kopułami połyskującym w slońcu, nie podoba mi sie dół, za dużo ciemnego.
Na próbę zapisałem sobie na dysku i skadrowalem tak po tej ostatniej na dole, jaśniejszej plamie w środku kadru.
Wydaje mi się, że lepiej...
gruga część heppeningu podobnie jak pierwsza pełna dynamiki i dobrego humoru, 147 wszyscy w jednym kierunku tylko w gołębiu jest więcej dostojeństwa świetnie wypatrzone i wykonane, 148 ciekawa sytuacja bo ten robiący fotkę kolumny jak nic będzie miał w kadrze kratę, chyba, że to zaawansowany kompakt z dużym zoomem. Pozdrawiam.
Dzieki za komenty :) 147 wrzucilem do Galerii.
Kadrowalem tez w ten sposob, tzn. ucinajac troche dolu, ale wtedy dla mnie dol za malo wazyl i fotka byla zbyt kwadratowa. Na dole mialy byc wlasnie kontury, dlatego tak zostawilem.Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Pzdr
Rozumiem Cię doskonale, po prostu wyraziłem swoje zdanie.
Gdyby wszyscy robili identyczne zdjęcia byloby nudno ;)
Luz, tylko wyjasnialem :) Po prostu tez mialem taki pomysl, ale mi sie odwidzialo :)Cytat:
Zamieszczone przez Woytec60
Pzdr
144 mnie przygniotło. Koleżka z tym słoikiem chyba wykadrował jedną literkę z przemówienia.
Reportażyk ci się udał - obie części. Tak szczerze to DUUUUŻO lepsze niż koleżki wieszające reklamę.
Stoicyzm gołębia bardzo wymowny. Dzioba mu tylko przypaliłeś delikatnie.
Pozdrawiam
Grzesiek