Z brakiem biustu słuszna uwaga (oczywiście dobrze wiemy, że w rzeczywistości dziewczyna piękny biust posiada) :)
Wersja do druku
Z brakiem biustu słuszna uwaga (oczywiście dobrze wiemy, że w rzeczywistości dziewczyna piękny biust posiada) :)
Cenne są Wasze uwagi. Brak piersi jest faktycznie dokuczliwy. Ostatnia fota z tej sesji:
1270
Ehhhhh, piękne :roll:
I mi tęsknoty za dołeczkami i pampersami wróciły :wink:
Kolega Oskarek jest przefajny. Mnie tam się nie tęskni za pampersami, ale mam jeszcze "młode" dzieci. ;-)
1271
1271cprzyprawia o uśmiech na twarzy :grin:
Sękju za wjazdy. Moje kolejne zmagania z materią studyjną. Dzisiejsza sesja z Dominiką i Pawłem. Cenię krytyczne wpisy, bo w studio jestem zielony i chętnie wysłuchuję vox populi.
Kolego (koleżanko) forowiczu (forowiczko). Nawet jeśli piłeś ze mną wódkę na którymś zlocie, nie krępuj się. Wal jak w bęben. Duży chłopak jestem. Nie potnę się. ;-)
1272
No pewnie, że z wielką przyjemnością z Tobą wódkę piłem i jeszcze bym się napił, co jak sądzę, nastąpi. Natomiast co do foty, to tchnie dla mnie z lic tancerzy sztuczność spowodowana właśnie, warunkami studyjnymi. Sądzę, że gdybyś uchwycił tę parę na scenie, byłoby o niebo lepiej. Natomiast coraz "profesjonalniej" :) poczynasz sobie ze światłem, czego szczerze zazdroszczę. Z poważaniem, w oczekiwaniu na podniesienie pucharów, bo z zacnym człowiekiem zawsze warto wypić!