Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta To ja coś tak pomiędzy Załącznik 111435 magentą zajeżdża :???:
Najlepsze byłyby szare ściany i brązowe ławki :-P
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Najlepsze byłyby szare ściany i brązowe ławki :-P No to czemu tak nie zrobicie?? Te marmurowe kolumny to lekko rozowe byc powinny.Chyba.Cos ala wrzos
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 No to czemu tak nie zrobicie?? Te marmurowe kolumny to lekko rozowe byc powinny.Chyba.Cos ala wrzos Coś w tym kierunku? Załącznik 111439
Cytat: Zamieszczone przez Mirek54 Te marmurowe kolumny to lekko rozowe byc powinny.Chyba.Cos ala wrzos Bardziej brąz z odcieniem wrzosa.
Cytat: Zamieszczone przez helmuth Bardziej brąz z odcieniem wrzosa. Aha.Juz wiem jaki to kolor.Dzieki za naprowadzenie.Strzelalem troche a to typowy barokowy kolor.
Cytat: Zamieszczone przez helmuth A ja jestem Wojtek i też mam 12 lat :-P Jeśli Ci się nie znudzi i będziesz tu częściej zaglądać (...) :) Cześć Wojtek :-P Będę zaglądać, bo ciekawe rzeczy fotografujesz :) BTW Fajnie, że tyle ciekawych rzeczy można "wyciągnąć" z Twojego zdjęcia :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip magentą zajeżdża :???: Nie wiem, u mnie tego nie ma. Musiałbym pokombinować z jakąś kalibracją.
helmuth, ja w sprawie technicznej. Ta fotka, nad którą pastwią się Koledzy do "pseudoHDR" czy po prostu RAW i suwaczki?
Cytat: Zamieszczone przez petreq Ta fotka, nad którą pastwią się Koledzy do "pseudoHDR" czy po prostu RAW i suwaczki? Ani to, ani to. To "prawdziwy" HDR z trzech klatek.